Τι χρειάζεται ένας άνδρας όταν είναι σε σχέση;


 Φαίνεται δύσκολο να απαντήσουμε στην ερώτηση τι χρειάζεται ένας άνδρας όταν είναι σε σχέση, επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύπλοκα όντα. Δεν είναι όμως έτσι και οι άντρες. Αυτά που αποζητούν είναι εύκολα, απλά, σαν αυτά που χρειάζεται ένα μικρό παιδί…(περίπου)! Για να δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε για να είναι ευτυχισμένος ο άνδρας που έχουμε στο πλευρό μας και μαζί του φυσικά κι εμείς.

1. Επαφή

Οι άντρες θέλουν σωματική επαφή. Να τους ακουμπάς, να τους χαϊδεύεις, να σε νιώθουν κοντά τους. Όχι παντού φυσικά. Όταν είστε οι δυό σας, εκτός κι αν είναι τόσο τρυφεροί οι ίδιοι που δεν τους ενοχλεί να δείχνετε κι οι δυο την αγάπη σας ακόμη και σ΄ένα δείπνο μεταξύ φίλων.

2. Φροντίδα

Η φροντίδα για τον κάθε άνθρωπο εκφράζεται διαφορετικά. Ένα πιάτο νόστιμο φαγητό όταν επιστρέψει από τη δουλειά, ένα ζεστό καφέ, ένα απολαυστικό μπάνιο που θα έχετε ετοιμάσει εσείς, μπορούν να κάνουν “λιιώμα” τον αγαπημένο σας γιατί έτσι νιώθει πως τον φροντίζετε και τον περιποιείστε. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές. Αν δεν θέλετε να μαγειρέψετε, μην μπείτε ενώ είστε κατάκοπη από τη δουλειά στην κουζίνα να ετοιμάσετε μουσακά. Παραγγείλτε, ή ετοιμάστε μικρά κρύα μεζεδάκια και καθίστε μαζί να μοιραστείτε τη στιγμή.

3. Όχι πολλές ερωτήσεις

Όταν ένας άνδρας θέλει να μιλήσει, θα το κάνει. Δεν χρειάζεται να τον βομβαρδίζετε σε ερωτήσεις γιατί έτσι πιστεύετε πως δείχνετε το ενδιαφέρον σας. Ειδικά αν μόλις έχει επιστρέψει από τη δουλειά. Γενικά οι άνδρες δεν έχουν την ανάγκη να μοιράζονται τα προβλήματά τους, όπως εμείς. Ρωτήστε τον αλλά μην τον πιέζετε.

4. Αφήστε τον να χαλαρώσει όπως θέλει

Ξέρετε σίγουρα πώς χαλαρώνει ένας άντρας… Βλέποντας ποδόσφαιρο, μιλώντας με τους φίλους του, παίζοντας ή σερφάροντας στον υπολογιστή. Αφήστε τον λοιπόν. Το ότι ασχολείται με άλλα πράγματα κι όχι μ΄εσάς δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει. Σημαίνει ότι θέλει απλώς να χαλαρώσει.

5. Μην γκρινιάζετε

Αυτό θα έπρεπε να είναι πρώτο στη λίστα. Αλλά πολλές από εμάς θεωρούν πως άδικα οι σύντροφοί τους τους καταλογίζουν πως γκρινιάζουν. Δεν έχετε άδικο. Απλώς αλλιώς μεταφράζουν αυτοί τη γκρίνια κι αλλιώς εμείς. Εμείς σκεφτόμαστε πιο μπροστά, ακόμη και το άσχημο ενδεχόμενο, το εκφράζουμε κι αυτό το εκλαμβάνουν ως γκρίνια. Πείτε το λοιπόν… αλλιώς.

6. Αφήστε του ελευθερία

Μην τον ρωτάτε διαρκώς που ήταν με ποιους και τι έκανε. Μπορεί να σας τρώει η ανασφάλεια γιατί ίσως σας έχει δώσει δικαιώματα όμως δεν έχει νόημα να του κάνετε ανάκριση. Γιατί όποιος θέλει να κάνει κάτι… το κάνει και δεν θα το καταλάβετε από τις απαντήσεις που θα σας δώσει. Οπότε το μόνο που καταφέρνετε είναι να νιώθει καταπίεση. Αφήστε τον ελεύθερο, όπως θα θέλατε κι εσείς να σας αφήσει. Ορίστε μια μέρα κάθε 10 ή 15 μέρες να βγαίνει ο καθένας με τους φίλους του. Ξέρετε μετά πόσο θα θέλει ο ένας τον άλλον;

Σ3Χ

Ναι, εκείνοι μπορούν και θέλουν να κάνουν  πολύ πιο συχνά απ ότι εμείς. Δεν χρειάζεται να έχουν ειδική ψυχολογία ή να είναι χαλαροί γι αυτό. Έτσι χαλαρώνουν, μοιράζονται, εκφράζονται. Κάντε λοιπόν εσείς ένα χαλαρωτικό ντους, ανάψτε κεριά κι αποπλανήστε τον!


ΠΗΓΗ