Τι εννοούν τελικά οι γυναίκες όταν λένε «έκανα καλό σ3χ»


Μερικές διευκρινήσεις προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Μπορεί να σε αγχώνει ωστόσο διαχειρίσου το γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινό: Το πόσο καλός είσαι στο σ3χ εξαρτάται κάθετα και οριζόντια από το κατά πόσον θες και μπορείς να ικανοποιήσεις την παρτενέρ σου.

Μόνο έτσι. Ούτε μεγάλα μεγέθη αλλά και ούτε θεληματικά πηγούνια περνάνε εδώ.

Αν θες λοιπόν να ξέρεις ποια είναι τα standards της και δεν θέλεις να την υποβάλλεις σε εκπτώσεις ή σε συμβιβασμούς ή να σε σκέφτεται ερωτικά ως κάτι «χλιαρό», λάβε υπόψιν σου πώς είναι το καλό σ3χ στο μυαλό της.


Το σ3χ είναι δίχως άλλο μια από τις αιτίες που θέλουμε οι περισσότεροι να παραμείνουμε ζωντανοί και να το εξασκούμε. Το καλό σ.. προφανέστατα βελτιώνει τη ζωή μας, φορώντας στο πρόσωπο μας ένα υπέροχο χαμόγελο.


Αντίθετα, το κακό, προξενεί κακή διάθεση και σου χαλάει τις μέρες τις νύχτες όπως και τα απογεύματα αφού σε κάνει να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που πήγε στραβά πάλι. Όπως μπορείς να καταλάβεις λοιπόν το σ3ξ που κάνεις, λέει πολλά περισσότερα από όσα νόμιζες για σένα όπως και για τη σχέση σου.

Όλα αυτά προσπαθήσαμε να αποσαφηνίσουμε παρακάτω, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.


Π.χ. ας πάμε στα βασικά:


Κλασική κι αγαπημένη στάση που εδώ και χρόνια έχει αγαπημένους φίλους, έχει όμως κι ορκισμένους εχθρούς. Παρότι λοιπόν σε κάποιους φαίνεται πεζή, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι και βαρετή και υπό τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να γίνει εξόχως ενδιαφέρουσα.


Οι άνδρες που την επιλέγουν συνήθως είναι πιο δοτικοί και τρυφεροί ως άνθρωποι, από τη μία πλευρά, φοβούνται να πάρουν ρίσκα από την άλλη. Βαδίζουν στα σίγουρα κι επενδύουν συνήθως στα προκαταρτικά και το dirty-talking.


Οι γυναίκες που την επιλέγουν προτιμούν να δίνουν στον άνδρα την πρωτοβουλία γενικότερα στη σχέση, πράγμα που συχνά καταλήγει προβληματικό ως προς την ολοκλήρωση. Από την άλλη πολλές γυναίκες φαντασιώνονται να δίνουν τον έλεγχο στον άντρα με τον οποίο κάνουν σ.., επομένως αν είναι επιδέξιος τότε αμφότεροι θα το απολαύσουν.


Δες εδώ όμως τι πραγματικά σημαίνει για μία γυναίκα το καλό σ.. και πως θα το πετύχεις:


1 . Μπορεί εσύ να είσαι διακόπτης με πόδια και ν' «ανάβεις» απευθείας κατά «το γοργόν και χάριν έχει», ωστόσο οι γυναίκες λειτουργούν σαν dimmer, σα να λέμε «σπεύδε βραδέως». Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγαπητέ, όποιος βιάζεται σκοντάφτει και μετά από τόσα γνωμικά δύσκολο να μην έχεις καταλάβει τι ακριβώς εννοούμε: Προκαταρκτικά φίλε μου. Ετοίμασε το έδαφος όσο πιο νωρίς μπορείς. Πρώτα απ' όλα παίξε με το μυαλό της και μετά με όλα τα υπόλοιπα. Οι γυναίκες είναι πολύ υπέρ της προθέρμανσης. Κάν' το κι εσύ ώστε ν' αποφύγεις τους όποιους...τραυματισμούς.


2 . Πρόσφατη έρευνα εξ Ολλανδίας ορμώμενη υποστηρίζει πως το «κλειδί» για τον ερεθισμό μιας γυναίκας είναι η απομάκρυνση του άγχους και η επίτευξη χαλαρότητας. Δεν περιμέναμε τους Ολλανδούς βέβαια να μας πουν τελευταία στιγμή πως μια γυναίκα που δεν αισθάνεται οικειότητα είναι μια γυναίκα που δεν φτάνει σε οργασμό. Γιατί αυτό; Γιατί άπαξ και το κομμάτι του εγκεφάλου της που ευθύνεται για αισθήματα φόβου, άγχους και λοιπών τέτοιων αισθημάτων επιβραδύνει, η διέγερση πυροδοτείται. Ο άνδρας λοιπόν που θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη χαλαρώσει, είναι το μέσο της για το καλό σ... Και πώς χαλαρώνει μια γυναίκα; Χιούμορ, λίγο αλκοόλ, μασάζ. Μ' αυτή τη σειρά.


3 . Ναι, αυτό που είναι στα μέτρα της. Γιατί ok, κάποια πράγματα ισχύουν γενικώς, αλλά δεν είμαστε και βιοτεχνία φασόν. Άλλες θέλουν πολλά φιλιά, άλλες δεν θέλουν καθόλου (δύσκολο), άλλες τρελαίνονται για στοματικό, άλλες όχι. Το καλό σ.. είναι εκείνο στο οποίο οι ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός γίνονται αντιληπτές εκατέρωθεν και ιδανικά αλληλοσυμπληρώνονται ή ταυτίζονται και πάνω απ' όλα ικανοποιούνται.


4 . Η υγιής ερωτική σχέση πέρα απ' όλα τα υπόλοιπα βασίζεται και σε κάτι που είναι άπιαστο μη μετρήσιμο, μη ανορθόδοξο, απολύτως σχετικό και λέγεται φαντασίωση-φαντασιώσεις για την ακρίβεια. Οι οποίες και πυροδοτούνται όταν υπάρχει ελευθερία σκέψης, αλλά και πρόκληση. Όση περιέργεια έχει να μάθει τις δικές σου, άλλη τόση επιθυμία έχει να ενδιαφερθείς για τις δικές της. Οι φαντασιώσεις ενεργοποιούν τη διάθεση για σ.. χρόνια τώρα, ακόμα και όταν απλά λέγονται (γιατί μερικές είναι όντως δύσκολο να πραγματοποιηθούν). Ρώτησέ την λοιπόν τι θα ήθελε να κάνετε που δεν έχετε κάνει κι ό,τι υλοποιείται, προχώρα τό. Το θέλει πολύ.