Λόγοι για τους οποίους οι άνδρες απομακρύνονται (ακόμα και όταν τα πράγματα πάνε καλά)


Μια μέρα μπορεί να έχετε την πιο καταπληκτική σχέση στον κόσμο, και μετά την επόμενη μπορεί να αισθάνεστε ότι ο άντρας σας είναι κάτι περισσότερο από ξένος.

Ακούγεται οικείο?

Πολλές γυναίκες (και άνδρες) σε σχέσεις με άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αυτό τουλάχιστον μία φορά στις περισσότερες σχέσεις, όπου ο άνδρας ξαφνικά αποσύρεται συναισθηματικά και τραβά πίσω.

Γιατί λοιπόν ακριβώς οι άνδρες απομακρύνονται; Τι γίνεται με αυτούς ή εσάς που τους αναγκάζει να απομακρυνθούν; Είναι επειδή είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμο ;


Οι απαντήσεις μπορεί να είναι διαφορετικές από ό, τι νομίζετε.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε γιατί το άτομο που σας αρέσει μπορεί να απομακρύνεται από εσάς και τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό.


Τι σημαίνει όταν κάποιος απομακρύνεται;


Η απομάκρυνση από κάποιον έρχεται σε μερικές διαφορετικές μορφές.

Για μερικούς, μπορεί να αισθάνεται λίγο απομακρυσμένη. Ίσως βρισκόσασταν σε σχέση με το άτομο για λίγο και φαίνεται 'μακρινό'. Είναι σύντομα μαζί σας, κάθε φορά που είστε μαζί φαίνεται περίεργο και ούτω καθεξής.


Για άλλους, ο άντρας μπορεί να απομακρυνθεί κατά τα αρχικά στάδια μιας σχέσης. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν φάνταζετε. Αυτό σημαίνει ότι σταματούν να αλληλεπιδρούν μαζί σας εντελώς.

Δεν υπάρχουν κείμενα, στιγμιότυπα, DM ή οτιδήποτε άλλο. Ξαφνικά, εξαφανίζονται. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μερικές φορές και κάθε φορά, δεν υπάρχει απάντηση.

Το άτομο που απομακρύνεται προσπαθεί να απομακρυνθεί από εσάς.


Όταν ένα ο τύπος απομακρύνεται , μπορεί να σταματήσει να ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα, να μην ακολουθήσει σχέδια ή απλά να μην σας μιλήσει καθόλου.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, πιθανότατα αφήσατε να αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Είναι απασχολημένοι;


Η απομάκρυνση μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους. Μια μέρα νομίζετε ότι όλα είναι υπέροχα και την επόμενη, έχετε χαθεί.

Ίσως το αντιδράτε υπερβολικά, ή ίσως προσπαθούν πραγματικά να ξεφύγουν από εσάς.

Αλλά η πραγματική ερώτηση είναι… Γιατί το κάνουν; Εδώ είναι 12 συνήθεις λόγοι για τους οποίους ένας άντρας μπορεί να απομακρυνθεί από εσάς.


1. Τα συναισθήματά του τον φοβίζουν ή τον κάνουν άβολο


Πώς νιώθεις γι 'αυτό: Αυτή είναι η καλύτερη σχέση που είχατε ποτέ στη ζωή σας. Αισθάνεστε επίπεδα αγάπης και συντροφικότητας που δεν έχετε ξαναδεί, και σας αρέσει κάθε λεπτό.

Σίγουρα, μπορεί να μην είναι πάντα το καλύτερο - υπάρχουν μάχες και επιχειρήματα όπως σε όλες τις σχέσεις - αλλά απλά γνωρίζετε ότι βρήκατε επιτέλους το 'πραγματικό πράγμα' και θέλετε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να το κρατήσετε.


Πώς νιώθει γι 'αυτό: Μπορεί να αισθάνεται το ίδιο ακριβώς πράγμα: αυτή είναι η καλύτερη σχέση που είχε ποτέ στη ζωή του και για πρώτη φορά βρήκε επιτέλους έναν σύντροφο που είναι πρόθυμος να του δώσει την άνευ όρων αγάπη που ξέρει ότι του αξίζει.

Αλλά φοβάται. Αυτά τα νέα συναισθήματα είναι ουσιαστικά αυτό - νέο, και δεν ξέρει πώς να τα αντιμετωπίσει.

Οι περισσότεροι άντρες χρειάζονται την αίσθηση ότι έχουν τον έλεγχο, ελαχιστοποιώντας την έκπληξη ή άγνωστους παράγοντες στη ζωή τους.

Όσο περισσότερο η σχέση σας μεγαλώνει και εξελίσσεται σε μη διαγραμμένη περιοχή, τόσο πιο τρομακτικά τα συναισθήματα που συνδέονται με αυτήν γίνονται.

Έτσι προσπαθεί να ξεκουραστεί γιατί ακόμα κι αν σας αγαπά όσο τον αγαπάτε, η πραγματικότητα αυτής της αγάπης δεν είναι κάτι που είναι σίγουρο ότι θέλει να χειριστεί.

Χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει τι είναι αυτό και αν είναι πραγματικά έτοιμος για αυτές τις αλλαγές και αυτήν τη δέσμευση.


Πώς να το διορθώσετε ή να τον βοηθήσετε: Ρωτήστε τον τι συμβαίνει και δώστε του το χρόνο να προσαρμοστεί. Εάν πρέπει να το κάνει αργό, τότε αποφασίστε αν είστε διατεθειμένοι να τον περιμένετε να προσαρμοστεί και να συνηθίσετε σε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Κρατήστε το χέρι του στη διαδικασία και δείξτε του ότι δεν πρόκειται να τον αφήσετε ή να τον εγκαταλείψετε, ή ότι το «καλό vibes» δεν είναι μόνο ένα προσωρινό πράγμα.

Καθοδηγήστε τον να είναι ο τύπος του συντρόφου που ξέρει ότι θέλει να είναι, αλλά φοβάται να προσπαθήσει, γιατί δεν το έχει κάνει ποτέ πριν.


2. Τον κάνεις να νιώθει ανίσχυρος


Πώς νιώθεις γι 'αυτό: Ως γυναίκα, έχετε διδαχθεί ότι τα παιδιά πρέπει να εργαστούν για αυτό. Έχετε επενδύσει συναισθηματικά σε αυτόν τον άντρα, αλλά ανησυχείτε ότι το να είστε πολύ ανοιχτοί για τα συναισθήματά σας θα τον κάνει να σας θεωρήσει δεδομένο.

Αντί να του δείξετε πώς αισθάνεστε πραγματικά, το επισημαίνετε για να του δείξετε ότι δεν σας έχει στο άγκιστρο: τα μηνύματα απαντήθηκαν αργά, οι κλήσεις σπάνια επέστρεψαν, οι προσκλήσεις απορρίφθηκαν ή σπάνια έγιναν δεκτές.

Πώς νιώθει γι 'αυτό: Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά προσποιώντας ότι δεν σας αρέσει αυτός ο τύπος στο σημείο που πραγματικά το πιστεύει.

Απομακρύνεται επειδή είναι πεπεισμένος ότι δεν ενδιαφέρεστε απλώς γι 'αυτόν και ότι όλες οι περαιτέρω προσπάθειες θα πέσουν.

Για έναν άντρα , το να αισθάνεσαι απαραίτητο για μια γυναίκα είναι συχνά αυτό που χωρίζει το «σαν» από το «αγάπη». Και το αίσθημα ανυπόστατου είναι μια κοινή ώθηση για απομάκρυνση.


Μην με παρεξηγείτε, χωρίς αμφιβολία ο τύπος σας αγαπά τη δύναμη και τις ικανότητές σας να είστε ανεξάρτητοι. Αλλά εξακολουθεί να θέλει να αισθάνεται επιθυμητός και χρήσιμος - όχι αναλώσιμος!

Αυτό είναι επειδή οι άνδρες έχουν μια ενσωματωμένη επιθυμία για κάτι «μεγαλύτερο» που ξεπερνά την αγάπη ή το σεξ. Γι 'αυτό οι άνδρες που φαινομενικά έχουν την «τέλεια φίλη» εξακολουθούν να είναι δυσαρεστημένοι και βρίσκουν συνεχώς να αναζητούν κάτι άλλο - ή το χειρότερο απ' όλα, κάποιον άλλο.

Με απλά λόγια, οι άνδρες έχουν μια βιολογική ώθηση για να αισθάνονται ότι χρειάζονται, να αισθάνονται σημαντικοί και να παρέχουν για τη γυναίκα που νοιάζεται.


Ο ψυχολόγος της σχέσης James Bauer το αποκαλεί ένστικτο ήρωα .

Όπως υποστηρίζει ο Τζέιμς, οι αρσενικές επιθυμίες δεν είναι περίπλοκες, απλά παρεξηγημένες. Τα ένστικτα είναι ισχυροί οδηγοί της ανθρώπινης συμπεριφοράς και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το πώς οι άνδρες προσεγγίζουν τις σχέσεις τους.

Έτσι, όταν δεν ενεργοποιείται το ένστικτο του ήρωα, οι άντρες είναι απίθανο να δεσμευτούν σε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα. Παρεμποδίζει γιατί η σχέση του είναι μια σοβαρή επένδυση για αυτόν. Και δεν θα «επενδύσει» πλήρως σε εσάς, εκτός εάν του δώσετε μια αίσθηση νοήματος και σκοπού και τον κάνετε να νιώσει απαραίτητο.


Πώς να το διορθώσετε ή να τον βοηθήσετε: Πώς ενεργοποιείτε αυτό το ένστικτο σε αυτόν; Πώς του δίνετε μια αίσθηση νοήματος και σκοπού;

Δεν χρειάζεται να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος που δεν είστε ή παίζετε το «κορίτσι σε κίνδυνο». Δεν χρειάζεται να αραιώσετε τη δύναμη ή την ανεξαρτησία σας με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή.


Με αυθεντικό τρόπο, απλά πρέπει να δείξετε στον άντρα σας τι χρειάζεστε και να του επιτρέψετε να ανεβεί για να το εκπληρώσει.

Στο νέο του βίντεο, ο James Bauer περιγράφει πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Αποκαλύπτει φράσεις, κείμενα και μικρά αιτήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή για να τον κάνετε να νιώσει πιο ουσιαστικός για εσάς.

Ενεργοποιώντας αυτό το πολύ φυσικό αρσενικό ένστικτο, όχι μόνο θα του δώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.


3. Δίνει προτεραιότητα στην ταυτότητά του


Πώς νιώθεις γι 'αυτό: Κάνετε συνεχώς πράγματα μαζί και είστε ενθουσιασμένοι που μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας μαζί του.

Τον προσκαλέσατε σε δραστηριότητες που κάνατε πριν να έρθει στη ζωή σας, και μάλιστα προσπαθήσατε να βρείτε νέα πράγματα να κάνετε μαζί ως ζευγάρι.

Προσκαλείτε επίσης σε πράγματα που βρίσκονται κοντά του επειδή θέλετε να γνωρίζει ότι υποστηρίζετε τα χόμπι του και είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

Ως φίλη του, παρακολουθείτε παιχνίδια και περνάτε ακόμη και νύχτες με τους φίλους του, κάνοντας ουσιαστικά την παρουσία σας αισθητή στη δημιουργία μιας ανοιχτής, υποστηρικτικής σχέσης.


Πώς νιώθει γι 'αυτό: Δεν είναι ότι δεν του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί σου, είναι απλώς ότι ο φίλος σου μπορεί να αισθάνεται ότι χάνει ένα μέρος του εαυτού του στη σχέση.

Τα αρσενικά είναι κατά κύριο λόγο εδαφικά και θα προστατεύουν τους ψυχικούς και φυσικούς τους χώρους με τη ζωή τους.

Σκεφτείτε το από την άποψή του, προτού μπείτε στη ζωή του, είχε ένα πρόγραμμα με το οποίο είχε κολλήσει.

Είχε χόμπι που έκανε και απόλαυσε μόνος του, και φίλους για να τα καλύψουν. Εάν απομακρύνεται, είναι επειδή ανησυχεί ότι θα χάσει αυτό που τον κάνει.

Η απομάκρυνση για να διατηρήσει την ταυτότητά του δεν είναι να μην σου αρέσει αυτό που φέρνεις στη ζωή του.

Εκτιμά μόνο ποιος είναι ως άτομο και θέλει να δημιουργήσει υγιή όρια προχωρώντας προς τα εμπρός στη σχέση.


Πώς να το διορθώσετε ή να τον βοηθήσετε: Δώστε του το χώρο να σας προσκαλέσει. Εάν ο σύντροφός σας είναι εσωστρεφής, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προτιμά απλά να απολαμβάνει τα πράγματα στη μοναξιά, οπότε μην το παίρνετε προσωπικά.

Διαφορετικά, πάρτε την ηρεμία σας γνωρίζοντας ότι είναι απλώς προσαρμοσμένος στο να σας έχει στη ζωή του και να έχετε κάποιον να μοιραστεί τη ζωή του.

Μπορείτε να τον διαβεβαιώσετε ότι το να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί ή να συμμετέχετε σε νέες δραστηριότητες δεν θα αλλάξει ποιος είστε.


Πρέπει να γνωρίζει ότι ο σύντροφός του όχι μόνο σέβεται ποιος είναι, αλλά ότι έχετε επίσης μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού σας και έχετε επίγνωση της διατήρησης των ταυτοτήτων σας στη σχέση.

Επίσης, δοκιμάστε και προσδιορίστε εάν η ανάληψη είναι προσωρινή ή μόνιμη.

Είναι μια αντίδραση σε κάτι που κάνατε ή ένα αργό έγκαυμα που κατέληξε σε κάτι πιο σοβαρό; Μερικά παιδιά αποσύρονται προσωρινά μόνο για να επαναφορτιστούν.


Αν δείτε ότι απλώς απομακρύνεται ως τρόπος να μείνει σε επαφή με τον εαυτό του, τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.


4. Πήγε πολύ γρήγορα για αυτόν


Πώς νιώθεις γι 'αυτό: Μια μέρα στέλνετε γραπτά μηνύματα, την επόμενη κοιμάστε πάνω από τέσσερις καθημερινές συνεχόμενες.

Η σχέση σας πήγε από το μηδέν σε εξήντα σε λίγες εβδομάδες. Είναι συναρπαστικό γιατί αισθάνεστε ότι βρήκατε τελικά έναν άντρα που ελέγχει όλα τα κουτιά σας.

Παρά τα πάντα καλά, βρίσκετε τον άντρα σας να απομακρύνεται από εσάς. Αισθάνεται λίγο σαν να έχει τραβηχτεί το χαλί κάτω από τα πόδια σας και τώρα δεν είστε απολύτως σίγουροι πού κατευθύνεται αυτή η σχέση.


Πώς νιώθει γι 'αυτό: Αυτό δεν αφορά καθόλου. Είναι πιο πιθανό για την ταχύτητα και την ένταση στην οποία εξελίχθηκε αυτή η σχέση.

Ως άντρας, γνωρίζει υπερβολικά τον ρυθμό της σχέσης, καθώς οι γυναίκες τείνουν να αναπτύξουν ορισμένες προσδοκίες σε μια σχέση, και ίσως δεν είναι έτοιμη ή πρόθυμη να ανταποκριθεί ακόμα στις προσδοκίες αυτές.

Ο σύντροφός σας θέλει απλώς να βεβαιωθεί ότι πληρούνται ή ότι δεν ξεπερνούν πρόωρα ορισμένες γραμμές.

Η απομάκρυνσή σας δεν σημαίνει ότι θέλει να χωρίσει. Εάν απολαμβάνει πραγματικά τον χρόνο του, μπορεί να ανησυχεί ότι η κίνηση με αυτόν τον ρυθμό προτού κάποιος από εσάς είναι έτοιμος θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

Η απομάκρυνσή του είναι ο τρόπος του να λέει, 'γεια, ίσως πρέπει να κάνουμε τα πράγματα αργά.'

Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να απομακρύνεται επειδή απλά δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί πολύ γρήγορα, πολύ σύντομα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι και ότι η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Απλώς θέλει να κάνει πίσω και να επανεκτιμήσει τη σχέση.


Πώς να το διορθώσετε ή να τον βοηθήσετε: Ενημερώστε τον ότι γνωρίζετε τι αισθάνεται. Μιλήστε για τον καθορισμό ορίων και τι περιμένετε να προχωρήσετε.

Οι πιθανότητες είναι ότι δεν είχατε μια σαφή συζήτηση για το πού κατευθύνεται αυτή η σχέση και δεν είναι σίγουρος πώς να περιηγηθείτε στα συναισθήματά σας.

Βάζοντας τις κάρτες σας στο τραπέζι, και οι δύο μπορείτε να καταλάβετε τι πραγματικά αισθάνεται το άλλο άτομο για τη σχέση και να αποφασίσετε εάν αυτό είναι κάτι που θέλετε αμοιβαία ή όχι.


5. Απλώς δεν σας θέλει


Πώς νιώθεις γι 'αυτό: Η σχέση ξεκίνησε τέλεια. Οι πεταλούδες ήταν ασταθείς και ένιωθα ότι κάθε λεπτό ήταν μια σκηνή μιας ταινίας.

Αλλά τώρα που η φάση του μήνα του μέλιτος έχει τελειώσει, συνειδητοποιείτε ότι ο φίλος σας ξοδεύει όλο και λιγότερο χρόνο μαζί σας.

Λιγότερες ημερομηνίες, σπάνια συνομιλία και άνευ προηγουμένου απόκρυψη σε κάνουν να μαντέψεις τη θέση σου στη σχέση.

Αρχίζετε να αισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά σε κάποιο σημείο για να αποτρέψετε αυτό να συμβεί.


Πώς νιώθει γι 'αυτό: Οι άντρες δεν είναι οι καλύτεροι στην επικοινωνία των συναισθημάτων τους, κάτι που δυστυχώς μπορεί να σας βάλει σε βάρος.

Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους οι νέες σχέσεις αποτυγχάνουν: επειδή τα παιδιά συνειδητοποιούν απλά ότι δεν σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ όσο νόμιζαν.

Αντί να σας πουν τι αισθάνονται, οι περισσότεροι απλώς απομακρύνονται ελπίζοντας ότι θα λάβετε το μήνυμα.

Αντί να διακινδυνεύσουν να βλάψουν τα συναισθήματά σας και να σας κάνουν να αισθάνεστε ασήμαντοι, θα μπορούσαν να αποφασίσουν ότι η αργή απομάκρυνση έως ότου το αποκαλείτε είναι η καλύτερη απόφαση.


Πώς να το διορθώσετε ή να τον βοηθήσετε: Ζητήστε του να σας το δώσει ευθεία, και εάν εξακολουθεί να χτυπάει γύρω από το θάμνο, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να χωρίσετε μαζί του.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει τώρα και παίρνει τα μέτρα για να εξαφανιστεί από τη σχέση, είναι σαφές ότι έχει ήδη αποφασίσει. Σε αυτό το σημείο, καλύτερα να βρείτε κάποιον που σέβεται το χρόνο σας και τα συναισθήματά σας.


Άλλοι λόγοι μπορεί να απομακρύνονται


6. Δεν αισθάνεται μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση


Έχετε πάει ποτέ με έναν άντρα που φαινόταν να σας αρέσει, μόνο για να αρχίσετε να απομακρύνετε τον εαυτό σας και λέγοντας ότι πραγματικά δεν ήταν έτοιμος για δέσμευση;

Ξέρω ότι έχω. Πάρα πολλές φορές.

Αυτό που έμαθα πρόσφατα είναι ότι για έναν άντρα να θέλει πραγματικά να είναι σε μια δεσμευμένη σχέση, κάτι πολύ σημαντικό πρέπει να συμβεί πρώτα.

Πρέπει να βιώσει μια βαθιά συναισθηματική έλξη που τον κάνει να νιώθει λιγότερο ζωντανός όταν δεν είναι στην παρουσία σας.

Με άλλα λόγια, πρέπει να αισθάνεται καλύτερα για τον εαυτό του μαζί σας στη ζωή του παρά όταν είναι μόνος - ή κυνηγώντας μια άλλη γυναίκα.

Η αλήθεια είναι ότι το νούμερο 1 λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι υποθέτουν ότι οι άνδρες πέφτουν μόνο σε γυναίκες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Θα μπορούσαν να είναι γυναίκες με δολοφονικό σώμα, ένα όμορφο χαμόγελο, ή ίσως αυτές που είναι κροτίδες στο κρεβάτι. Ό, τι κι αν είναι, μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτές οι γυναίκες απλά έχουν κάτι που δεν έχετε (και ίσως ποτέ δεν θα).

Ωστόσο, μπορώ να σας πω ευθεία ότι αυτός ο τρόπος σκέψης είναι νεκρός λανθασμένος.


Κανένα από αυτά τα πράγματα δεν έχει σημασία όταν πρόκειται για άνδρες που ερωτεύονται μια γυναίκα. Στην πραγματικότητα, δεν έχουν καθόλου σημασία τα χαρακτηριστικά της γυναίκας.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία ΔΕΝ είναι αυτό που βλέπει όταν την κοιτάζει… Αλλά πώς νιώθει για τον εαυτό του όταν είναι γύρω της.

Εάν ο άντρας σας απομακρύνεται, τότε κάτι δεν είναι σωστό για το πώς αισθάνεται για τον εαυτό του όταν είναι μαζί σας.

Ποια είναι η λύση;

Διαβάστε παρακάτω γιατί παρακάτω θα αποκαλύψω έναν απίστευτο τρόπο (υποστηριζόμενος από την επιστήμη) για να κάνετε τον άντρα σας να νιώθει βαθιά ικανοποίηση και υπερηφάνεια όποτε είναι μαζί σας.


7. Η σχέση είναι πολύ εύκολη


Μισώ να το πω, αλλά μερικές φορές μια σχέση είναι πολύ εύκολη για έναν άντρα. Φαίνεται περίεργο, έτσι; Θα πρέπει να θέλετε μια σχέση να είναι διασκεδαστική, χαλαρή και εύκολη. Αλλά βαθιά, υπάρχει κάτι που κάνει τα πράγματα «πολύ εύκολα» να φαίνονται ασαφή.

Είναι σαν κάποιος να σας δώσει απλώς ένα λογαριασμό 100 $. Θα το αμφισβητήσετε.

Το ίδιο πράγμα με τη σχέση σας. Εάν τα δοθούν όλα σε αυτόν, είναι πολύ καλό να είναι αλήθεια. Ενώ οι σχέσεις δεν πρέπει να είναι αδύνατες, είναι συχνά δύσκολες.


8. Μπορεί να αισθανθεί τον εαυτό του να αλλάζει


Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες μπορεί να αισθάνονται ότι μπαίνουν πολύ βαθιά και μπορούν να αισθάνονται ότι αλλάζουν για εσάς. Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται σαν να μην είναι αρκετά καλός και αν αισθάνεται ότι αλλάζει, δεν είναι καλό σημάδι.

Για να σταματήσουν αυτό το συναίσθημα, μπορεί να υποχωρήσουν και να απομακρυνθούν. Αν και αυτό πονάει , δεν μπορείτε να κάνετε πολλά επειδή είναι δική τους απόφαση.


9. Υπάρχει άγχος που δεν γνωρίζετε


Πολλές φορές, δεν έχει καμία σχέση με εσάς. Οι άνθρωποι αγχώνονται. Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή του από εσάς, και εξαιτίας αυτού, μπορεί να χρειαστεί να τείνει σε αυτά τα πράγματα.

Δεν σημαίνει ότι κάνετε λάθος ή ότι πρέπει να έχετε κάνει κάτι διαφορετικό. Συχνά, πρέπει απλώς να ξεπεράσουν το άγχος. Η προσθήκη μιας νέας σχέσης στην κορυφή των πραγμάτων θα την επιδεινώσει, γι 'αυτό και απομακρύνονται.


10. Θέλει την ανεξαρτησία του


Θυμάσαι πώς ήταν να είσαι μόνος σου;

Δεν αγαπάς την ανεξαρτησία σου; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι για να είστε σε μια σχέση σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε την ανεξαρτησία σας.

Αυτό προφανώς δεν είναι αλήθεια. Αλλά μερικές φορές, αισθάνεται έτσι. Όταν υπάρχει μια νέα σχέση, μπορεί να καταπνίξει.

Μπορεί να αισθάνεται σαν να χάνει το κράτημα για την ανεξαρτησία του. Αυτό απειλεί την αρρενωπότητά του και για να χειριστεί τα πράγματα, ξεφεύγει εντελώς από τη σχέση.

Δεν σημαίνει ότι το κάνει είναι σωστό, αλλά το κάνει με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για αυτόν.


11. Φοβάται τη δέσμευση


Αχ, το παλιό ρητό.

Οι άνδρες φοβούνται τη δέσμευση έως ότου δεν είναι. Μπορεί να περάσουν από εκατό κορίτσια πριν εγκατασταθούν και να βρουν ότι δεν φοβούνται πολύ.

Δεν είναι απαραίτητα ότι φοβούνται τη δέσμευση, αλλά μάλλον φοβούνται τη δέσμευση μαζί σας.

Όταν συναντάτε κάποιον με τον οποίο πρέπει να είστε, δεν θα φοβούνται τη δέσμευση.

Έτσι, όταν φοβάται τη δέσμευση, θέλει να φύγει χωρίς να σας πληγώσει. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το φάντασμα ή το ξεθώριασμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να χωρίσετε με κάποιον.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 


12. Είναι συγκλονισμένος με τα συναισθήματά του



Κοίτα, όλοι οι λόγοι που οι άνδρες απομακρύνονται δεν είναι απολύτως λογικοί. Ίσως σου αρέσει - πολύ!

Εξαιτίας αυτού, θα μπορούσε να συγκλονιστεί εντελώς με τα συναισθήματά του. Τα συναισθήματα είναι αγχωτικά και αναμειγνύονται με οτιδήποτε άλλο απαιτεί η ζωή, μπορεί να είναι λίγο τρελό.


Τα συναισθήματά του μπορεί να τον τρομάξουν και μπορεί να είναι πολύ γρήγορα. Μερικές φορές, το ξεθώριασμα δεν ξεθωριάζει, αλλά απλώς επιβραδύνεται. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με ένα βήμα πίσω από μια σχέση και πατώντας παύση.

Μερικές φορές, αυτό ακριβώς πρέπει να συμβεί για να αισθανθεί καλύτερα η κατάσταση. Εάν τους πιέσετε όταν επιστρέψουν, θα το πάρουν ως σημάδι για να εξασθενίσουν πραγματικά.


13. Φεύγει πριν τραυματιστεί


Μερικές φορές, στέλνετε μηνύματα ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Και όταν συμβαίνει αυτό, οι άντρες συχνά πηδούν πριν τραυματιστούν.

Κανείς δεν θέλει άλλο άτομο να σπάσει την καρδιά του, οπότε αν πιστεύουν ότι πρόκειται να συμβεί, είναι καλύτερα να φύγετε.


14. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα


Θυμάστε εκείνο τον μήνα στη ζωή σας όπου όλα ήταν πλήρη και χάλια; Όπου η δουλειά σας ήταν απασχολημένη, υπήρχε οικογενειακό δράμα, ίσως κάποιος αρρώστησε ή τα οικονομικά σας δεν ήταν εκεί που έπρεπε να είναι.

Το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε πάει σε μερικές ημερομηνίες. Τα πράγματα είναι ταραχώδη. Η ζωή τρελαίνεται!

Λοιπόν, ίσως, δεν είναι καθόλου για εσάς. Ίσως, είναι βαθιά σε κάποια χάλια που επιθυμούν να μην ήταν μέσα. Και είναι εντελώς πιθανό να απομακρυνθούν επειδή δεν σκέφτονται καθόλου τη ραντεβού.

Απλώς προσπαθούν να επιβιώσουν.


15. Έχει άλλες επιλογές


Θα μπορούσε να είναι ότι σας αρέσει, αλλά πιστεύει ότι οι άλλες επιλογές του είναι καλύτερες. Σήμερα, με όλες τις εφαρμογές γνωριμιών, πολλοί άνθρωποι χρονολογούνται. Οι άνθρωποι χρονολογούνται πολλά άτομα ταυτόχρονα.

Ίσως να μην είστε στην κορυφή της λίστας του. Όσο χάλια, αξίζετε κάποιον που θα σας βάλει πρώτα. Εάν αυτός ο τύπος δεν το κάνει, τότε η εύρεση κάποιου άλλου μπορεί να είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.


https://el.jf-prior-velho.pt/in-love-with-an-overthinker