Η διαφορά στη γυναίκα που σ’ αγαπάει και στη γυναίκα που λέει ότι σ’ αγαπάει…


 Η γυναίκα που σε αγαπάει, θα είναι αυτή που θα σε στηρίζει και θα σε ακούει πάντα με υπομονή, προσπαθώντας να βρεθεί λύση. Η γυναίκα που λέει ότι σε αγαπάει, απλά θα σε ακούσει και θα αλλάξει θέμα αμέσως μετά, γιατί απλά δεν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί.

Η γυναίκα που σε αγαπάει, θα θέλει να έχει χρόνο μαζί σου. Δεν θα την ενδιαφέρει αν θα βγείτε σε ακριβά εστιατόρια ή κλαμπ. Δεν θα ζητήσει ποτέ κάτι περισσότερο από αυτό που ξέρει ότι μπορείς. 

Θα είναι πλήρης μαζί σου, έστω και σε ένα παγκάκι κρατώντας το χέρι σου. Η γυναίκα που λέει ότι σε αγαπάει, θα απαιτήσει να βγει έξω χωρίς να σκεφτεί αν αντέχεις το έξοδο και θα σχολιάσει αρνητικά με τις φίλες της την οποία κίνηση κάνεις αν δεν καλύπτει τις προσδοκίες της.

Η γυναίκα που σε αγαπάει, θα βρίσκει πάντα τρόπο να σε κάνει να γελάς όταν δεν είσαι καλά και θα επιμένει να το καταφέρει. Η γυναίκα που λέει ότι σε αγαπάει, θα αποφύγει ακόμα και την επικοινωνία μαζί σου, γιατί απλά δεν την ενδιαφέρει η ψυχική σου κατάσταση, λέγοντάς σου ότι είναι απασχολημένη.

Η γυναίκα που σε αγαπάει αληθινά, θα έχει πάντα κλειστά τα αυτιά της στα άσχημα σχόλια των τρίτων, ενώ η γυναίκα που λέει ότι σε αγαπάει, θα στα χτυπήσει σε μια στιγμή που δεν θα της έχεις καλύψει κάποια ανάγκη.

Δεν θα σχολιάσω την εμπιστοσύνη! Η γυναίκα που σε αγαπάει θα στο επιβεβαιώνει καθημερινά με τον τρόπο της, με την πιο απλή κίνηση, να σε ενημερώσει ακόμα και για το αν ξύπνησε όταν είσαι μακριά. 

Η άλλη πλευρά θα αναμένει το δικό σου μήνυμα ή τηλέφωνο, απλά να επιβεβαιώσει ότι την θέλεις, αφήνοντας υπονοούμενα ότι παίζει άλλου.

Οι λεπτομέρειες λοιπόν είναι αυτές που κάνουν την διαφορά… Ο έρωτας τυφλώνει, αλλά καλό είναι να ξεχωρίζουμε. Σε καμία αγάπη αληθινή δεν χωράει η απαίτηση, τα έξοδα, τα δήθεν παιχνίδια και οι υπεκφυγές. Η ισορροπία είναι κάτι που δουλεύεται και από τους δύο με επιτυχία. Αυτός που αγαπά, είναι ευτυχισμένος με τα πιο απλά.

Γυναίκα που αγαπά τον σύντροφό της, μπορεί να χτίσει ολόκληρο κόσμο μόνο για εκείνον…


ΠΗΓΗ