Βουτσάς Σταύρος : Ενας αγωνιστής με ήθος στην παράταξη του Δημήτρη Ασλανίδη


 Καλωσορίζουμε στα γραφεία του Ψυχολογικού Φάρου τον κύριο Βουτσά Σταύρο δημοτικό σύμβουλο Δήμου Παύλου Μελά και υποψήφιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη αλλαγή και με επικεφαλή τον Δημήτριο Ασλανίδη.

Θα θέσουμε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με το νέο του ξεκίνημα στην παράταξη της αλλαγής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Ας δούμε όμως πιο είναι το προφίλ του κύριου Βουτσά ως πολίτης του δήμου Παύλου Μελά!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γεννήθηκε το 1988 στην περιοχή της Σταυρούπολης όπου ζει ακόμη με την σύζυγό του Μαγδαληνή Χριστοδούλου με την οποία απέκτησε έναν γιο τον Θοδωρή.

Σε νεαρή ηλικία είχε την ατυχία να βιώσει τις απώλειες των δικών του ανθρώπων,πρώτα της μητέρας του και έπειτα την παράλληλη απώλεια του πατέρα του και της αδερφής του!

Όπως καταλαβαίνουμε δεν ήταν εύκολη η ζωή για τον κύριο Βουτσά παρόλαυτα όμως,γεννήθηκε η επιθυμία μέσα του να λειτουργήσει ως ενεργός πολίτης σκεπτόμενος πάντα το καλό του τόπου του και των συνανθρώπων του!

Για πολλά χρόνια εργαζόταν στο χώρο της εστίασης και σήμερα είναι ασφαλιστικός σύμβουλος στην εταιρεία Ergo καθώς και χειριστής μηχανής σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία χαρτοποιίας!

Στις εκλογές του 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Παύλου Μελά με την ιδιότητα αυτή διετέλεσε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

• Κύριε Βουτσά,είστε δημοτικός σύμβουλος εν ενεργεία και από όσο γνωρίζω έχετε δηλώσει την ανεξαρτητοποίηση σας από την παράταξη με την οποία έχετε εκλεγεί.

Ποιος είναι ο λόγος της υποψηφιότητας σας με την παράταξη αλλαγή του κυρίου Δημήτρη Ασλανίδη;

Η ανεξαρτητοποίηση μου έχει να κάνει με τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύω Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε λεπτομέρειες,δεν είναι του χαρακτήρα μου άλλωστε, επομένως να σας διαβεβαιώσω ότι η επιλογή μου με τον κύριο Ασλανίδη έχει να κάνει με το ήθος αυτού του ανθρώπου και το όραμα του να φτιάξει έναν δήμο λειτουργικό,καθαρό,έναν δήμο ανθρώπινο και περισσότερο αλληλέγγυο προς τους πολίτες του!

Γνωρίζοντας τον κύριο Ασλανίδη από τα παιδικά μου χρόνια στέκομαι δίπλα του συνειδητά και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει την αλλαγή της εικόνας του τόπου μας καθώς και θα φέρει επιτέλους την ελπίδα στις γειτονιές του δήμου Παύλου Μελά.



• Ποιες προτεραιότητες έχετε θέσει ως κύριο μέλημά σας ;

Τα προβλήματα πολλά και μεγάλα όμως θεωρώ ότι θα πρέπει να εστιάσουμε στην καθημερινότητα των πολιτών ,μέσα σε αυτά έχω εντάξει την καθαριότητα,την γρήγορη και σωστή αποκομιδή σκουπιδιών,τις όμορφες παιδικές χαρές μας ώστε να μπορούν να παίζουν τα παιδιά μας με ασφάλεια.

Επίσης η συντήρηση πράσινου και των πάρκων αναψυχής του τόπου μας. Σίγουρα θα πρέπει να βάλουμε στο πρόγραμμα μας την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων μας και την ανέγερση νέων όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Να δραστηριοποιηθούμε ώστε να γίνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο το εύρος του δήμου καθώς και να είμαστε δίπλα σε κάθε σύλλογο και ομάδα αθλητισμού του τόπου μας.

•Ποια πιστεύετε ότι είναι τα προτερήματα σας ώστε να παρακινήσετε τον κόσμο να ψηφίσει εσας;

Είμαι ένας δυναμικός χαρακτήρας,ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια και πολύ ειλικρίνεια,άνθρωπος μαχητής και χωρίς φόβο να αναλάβει ευθύνες. Θα πρέπει ο κόσμος να εμπιστευτεί πρόσωπα που θα παλέψουν για τις ανάγκες του και θα είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με κάθε είδους φερέφωνα που αποσκοπούν στην υποβάθμιση της κοινωνίας τους.

Τέλος καλώ όλους τους δημότες μας να σταθούν δίπλα μου και να δώσουν την εντολή για την άμεση αλλαγή που τόσο επιθυμούμε!


Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βουτσά Στάυρο και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία

Παναγιώτης Γιαννούλης 

Ενεργό μέλος Ψυχολογικού Φάρου

Αρθρογράφος