Τύποι ανδρών που δεν ανέχεται η γυναίκα που ξέρει τι θέλει

Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος αρχίζει να βλέπει καθαρά τα πράγματα. Σταματάει να βγαίνει πρωτοχρονιά στη μία, για να πιει το πρώτο ποτό στις πέντε. Αποφεύγει αγνώστου ποιότητας ταχυφαγεία. Σταματάει να πίνει ρετσίνα. Έτσι και η γυναίκα, αποφεύγει τους παρακάτω τύπους.

Αυτούς που την αντιμετωπίζουν σαν μαμά
Ίσως είναι το μεγαλύτερο αντιδιεργερτικό. Η γυναίκα που
ξέρει τι θέλει, το τελευταίο που θέλει είναι να γίνει η νταντά του σύντροφού της. Ένας ώριμος και ανεξάρτητος άνδρας έχει μείνει μόνος του και μπορεί να επιζήσει χωρίς να πηγαίνει τα ρούχα του στη μάνα του για να τα πλύνει.

Αυτούς που νομίζουν ότι είναι αστείοι
Οι ώριμες συναισθηματικά γυναίκες θέλουν έναν σύντροφο που να είναι αστείος. Όχι έναν που να νομίζει ότι είναι αστείος. Οι άνδρες που νομίζουν ότι είναι αστείοι, συνήθως είναι αυτοί που προσπαθούν να σε κάνουν να γελάσεις με σεξιστικά αστεία ή φωνάζοντας πάρα πολύ δυνατά ή αναπαράγοντας αστεία από γνωστές σελίδες του fb, σαν δικά τους. Παρατηρείται πως όποτε λένε αστεία, οι τριγύρω γελάνε βεβιασμένα και ανακάθονται από αμηχανία.

Αυτούς που την κάνουν να υποτιμά τον εαυτό της
Υπάρχει ένα ψυχολογικό τρικ που πολλοί γνωρίζουν και εφαρμόζουν. Αν συνδυάσεις ένα κομπλιμέντο μαζί με μία μικρή προσβολή, αρχίζεις να είσαι ο κυρίαρχος του φλερτ-παιχνιδιού. Για παράδειγμα: «Ωραία η κολόνια σου, μυρίζει φρεσκάδα απορρυπαντικού» ή «Ωραία τα παπούτσια σου, όλες αυτά φοράνε τώρα τελευταία, ε;», αυτά αν δεν έχουν ειπωθεί από κάποιον καλοκάγαθο και αφηρημένο τύπο που στο τέλος θα γουρλώσει τα μάτια του από αμηχανία, είναι απόπειρα χειραγώγησης.

Αυτούς που δεν είναι μονογαμικοί
Δυστυχώς, όταν οι γυναίκες –και οι άντρες- ξεκινάνε να ταξιδεύουν στον πλανήτη του φλερτ, έλκονται πιο εύκολα από αυτούς που οι υπόλοιποι άντρες αποκαλούν «βλάκες». Αυτό συμβαίνει για τον προφανή λόγο ότι οι συγκεκριμένοι έχουν ασκήσει τόσο το φλερτ και έχουν φάει τόση χυλόπιτα, που πλέον έχουν ανακαλύψει τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού (βλ. παραπάνω τρικ). Οι γυναίκες μεγαλώνοντας, διαπιστώνουν ότι δεν θέλουν ένα γκόμενο που φαινομενικά είναι αρρενωπός, αλλά τρέχει πίσω από άλλες τρεις.

Αυτούς τους άξεστους
Εκείνους που θα ξεχάσουν να κρατήσουν την πόρτα ανοιχτή για να μπει και η συνοδός τους και μετά θα μιλήσουν άσχημα στο σερβιτόρο ή σε κάποιον που τους εξυπηρετεί. Έπειτα ίσως κοιτάξουν επιδεικτικά μία άλλη γυναίκα, κάνοντας τη συνοδό τους να νιώσει αμήχανα. Η ευγένεια είναι απαραίτητη.

Αυτούς τους ωραιοπαθείς
Ή νάρκισσους. Ένας άνδρας μπορεί να είναι ωραιοπαθής, χωρίς να είναι απαραίτητα ωραίος. Ορισμένοι κάνουν μισή ώρα μπάνιο, φτιάχνουν άλλη μισή ώρα τα μαλλιά τους και επιλέγουν προσεκτικά την κάλτσα που ταιριάζει γάντι με το παντελόνι τους. Έπειτα, παίρνουν τον χάρακα και ξυρίζουν τα γένια τους με απόλυτη ακρίβεια, ώστε να μοιάζουν με χαρακτήρα του GTA ή ποδοσφαιριστή στο Pro. Τέλος, ολοκληρώνουν την ωραιοπαθή εμφάνιση τους με το ύφος πολλών καρδιναλίων, κοιτώντας αφ? υψηλού όποιον περνάει στο διάβα τους.

Αυτούς που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους
Οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, μόλις ακούνε έναν άνδρα να ξεκινάει μία πρόταση με το «Δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο» υποψιάζονται ότι κάτι πάει στραβά. Μία παροιμία λέει ότι χρειάζονται δύο για να χορέψουν τάνγκο και αυτό σημαίνει ότι για μία κατάσταση ευθύνονται και οι δύο εμπλεκόμενοι. Οι γυναίκες αυτόματα σκέφτονται εκείνη τη στιγμή ότι έχουν απέναντι τους ένα παιδάκι που φοβάται μην τιμωρηθεί.




https://www.in2life.gr/relations/singles/article/647161/typoi-andron-poy-den-anehetai-h-gynaika-poy-xerei-ti-thelei.html