Γιατί με απάτησε η γυναίκα μου: Οι λόγοι που μια γυναίκα φτάνει στην απιστία

 


Γιατί με απάτησε η γυναίκα μου: Οι γυναίκες φαίνεται να απιστούν εξίσου με τον ανδρικό πληθυσμό. Η απιστία της γυναίκας οφείλεται στην έλλειψη αγάπης για τον σύντροφο της και  σε εξωγενείς παράγοντες

Οι παλιές υποθέσεις που ήθελαν τον άνδρα να εξαπατά εύκολα την σύζυγο του με την αιτιολογία αναζήτησης  ποικιλίας, συγκρούονται με την σύγχρονη γυναίκα που μάλλον εξαπατά πρώτη εκείνη. Οι διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα είναι εμφανείς.

 Ο άνδρας κυνηγάει τις εμπειρίες και αναζητά την ποικιλία τους. Η γυναίκα από την άλλη, φαίνεται να απατά τον σύντροφο της επειδή είναι δυσαρεστημένη από την υπάρχουσα σχέση της. Παρόλο που και οι δυο περιπτώσεις ισχύουν ως έναν βαθμό σήμερα, το χάσμα των φύλων στην απιστία συγκλίνει στις νεότερες γενιές και μεταβάλλεται αντίστοιχα. 

Ωστόσο, τα τρία πρώτα αίτια απιστίας για τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες είναι κοινά. Η έλλειψη αγάπης για τον κύριο σύντροφο, η  ... ποικιλία και άλλοι παράγοντες όπως το μεθύσι, είναι οι κυριότεροι λόγοι που τα ζευγάρια οδηγούνται στην εξαπάτηση των συντρόφων τους.

Οι γυναίκες εξαπατούν γιατί έχουν ..... κίνητρα

Πολλές από τις παντρεμένες γυναίκες που εξαπάτησαν τον σύντροφο τους προσπαθούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να παραμερίσουν τις ....τους ανάγκες με στόχο να προστατέψουν την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά τους. Η καταπιεσμένη ...... ανάγκη οδήγησε την πλειοψηφία από αυτές στην απιστία.

Απατούν γιατί δεν είναι ικανοποιημένες από τις σχέσεις τους

Ένας από τους κύριους λόγους που οι γυναίκες φτάνουν στην απιστία είναι γιατί προσπαθούν να δραπετεύσουν από την σχέση που τις κάνει να νιώθουν παγιδευμένες. Συχνά, οι γυναίκες αυτές είναι παντρεμένες με συντρόφους που τις ελέγχουν, τις πνίγουν και δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι. 

Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν στο σπίτι τους τέτοιες καταστάσεις, πριν φτάσουν στην φυγή της απιστίας, έχουν εξαντλήσει τις προσπάθειές τους να βελτιωθεί η σχέση τους. Συναισθηματική φόρτιση και τύψεις φυσικά υπάρχουν, ενώ παράλληλα η προβληματική σχέση διαιωνίζεται.

Η «ασφαλής προσκόλληση» είναι αυτή που κρατάει και τους δυο συντρόφους να παραμένουν σε μια σχέση που δεν τους ικανοποιεί. Η απιστία σε αυτή την περίπτωση μοιάζει μάλλον για μια αφορμή που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει

IΩΑΝΝΑ ΧΡΥΣΟΥ


https://www.healthweb.gr/nea-ygeias/seksoualiki-ygeia/giati-me-apatise-i-gynaika-mou-oi-logoi-pou-mia-gynaika-ftanei-stin-apistia