Τα 4 σημάδια που ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο λάθος!


Χώρισες. Και σκέφτεσαι πως πρέπει να προχωρήσεις. Πρέπει να το ξεπεράσεις. Το λες συνέχεια στον εαυτό σου, σου το λένε και οι άλλοι. Μήπως, όμως, ο χωρισμός ήταν λάθος;

Γιατί θέλουμε τόσο γρήγορα να αφαιρέσουν το χανσαπλάστ ενώ δεν έχει γιατρευτεί η πληγή; Κι αν δεν γιατρευτεί ποτέ; Το να γνωρίζεις πώς να χωρίζεις και να ξεπερνάς έναν χωρισμό δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Κι αν ο χωρισμός ήταν λάθος; Κι αν θέλεις να τα βρεις πραγματικά με τον πρώην σου; Πώς θα το καταλάβεις;

Σου λείπουν όλα αυτά που έκανες για εκείνον

Πώς γνωρίζουμε ότι πραγματικά αγαπήσαμε κάποιον; Όταν η επιθυμία μας για τη δική του ευτυχία ξεπερνά τη δική μας. Είναι εύκολο ν’αναπολείς όλα αυτά που κάνατε μαζί.
Αλλά δεν είναι καθόλου κοινό να σου λείπει απλώς ο τρόπος που έκανες το άλλο πρόσωπο χαρούμενο. Αν πιάνεις τον εαυτό σου συχνά να ονειρεύεται εκείνα τα μικρά πράγματα που έκανες και τον έκαναν ευτυχισμένο, τότε θα πρέπει να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου.

Σου λείπουν και οι άσχημες στιγμές στη σχέση

Όταν αγαπάς κάποιον, περνάτε μαζί και δύσκολες στιγμές. Αλλά… no pain, no gain κι αυτό ισχύει και για τις σχέσεις.
Επιθυμείς ακόμη και τις στιγμές που τσακωνόσασταν, ήσασταν ξανά μαζί κι αγαπημένοι, τσακωνόσασταν ξανά και πηγαίνατε στο κρεβάτι μαλωμένοι συνειδητοποιώντας πόσο ανόητοι είστε που τσακώνεστε.
Αν αγαπάς ακόμη κι αυτές τις στιγμές… τότε και πάλι πρέπει να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου. Γιατί πόσο συχνό είναι να θέλεις να είσαι με κάποιον και να είσαι χαρούμενος ακόμη κι όταν τσακώνεστε

Νιώθεις ότι κάθε μεγάλη στιγμή σου θα ήταν καλύτερη με τον πρώην σου

Χώρισες επειδή αποφάσισες πως αυτός ο άνθρωπος δεν προσφέρει κάτι στη ζωή σου. Το αντίθετο, στην πραγματικότητα. Η σωματική αίσθηση της απουσίας ενός ανθρώπου είναι ένα σημάδι από την καρδιά προς το κεφάλι ότι πήρε την λάθος απόφαση.
Ένα από τα σημάδια αγάπης είναι ότι θέλεις να μοιραστείς κάθε εμπειρία με αυτό το άτομο.

Τους συγκρίνεις όλους μαζί του

Βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πως υπήρχε κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το άτομο. Κανονικά, μετά από έναν χωρισμό, αυτά τα συναισθήματα θα διαρκέσουν για λίγο.

Κι αν πραγματικά δεν είναι το συγκεκριμένο άτομο για σένα, θα πάρεις μια βαθιά ανάσα ανακούφισης και θα συνειδητοποιήσεις ότι είσαι καλύτερα χωρίς αυτόν.

Διαφορετικά, θα τον συγκρίνεις πάντα με άλλους ανθρώπους ακόμη και χωρίς να το συνειδητοποιείς. Και πάντα αυτός ο άνθρωπος θα είναι ο πιο ιδιαίτερος που έχεις γνωρίσει.


Κλαούντια Ντιντάτη


https://ipop.gr/