Σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι ερωτευμένη με τον άνθρωπό σου


 Οι περισσότερες από εμάς μπορούμε να μοιραστούμε ότι ο έρωτας είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα που φτιάχνει την καθημερινότητά μας. Δε συμφωνείς;

Το νιώθεις τόσο εσωτερικά σαν να σε διακατέχει πραγματική ευτυχία, όσο και εξωτερικά. Λίγες φορές σού έχουν πει οι φίλοι σου “Λάμπεις σήμερα, ερωτευμένη είσαι;”. Και το καλύτερο; Ξεπερνάς το στάδιο που αναρωτιέσαι “τι είμαστε ακριβώς εμείς οι δύο;” ή που περιμένεις εναγωνίως να απαντήσει στα μηνύματά του ή που τον στοκάρεις με ζήλο στο Instagram. Και όλα αυτά επειδή ξέρεις ότι τα συναισθήματά σας είναι πλέον αμοιβαία. Τότε συνειδητοποιείς και τα σημάδια που μαρτυρούν τον έρωτά σου.

Η αλήθεια είναι ότι τα σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα είναι ερωτευμένη διαφέρουν για την καθεμία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα γενικά χαρακτηριστικά που συμβαίνουν στις περισσότερες όταν νιώθουν ερωτευμένες. Εδώ είναι 33 από αυτά.

1. Ξεχνάς ό,τι έχει να κάνει με τον πρώην σου. Ακόμη και αν είχες φτιάξει έναν λογαριασμό στο Instagram αποκλειστικά για να τον “στοκάρεις” χωρίς ενοχές, πλέον όλα είναι παρελθόν.

2. Σκέφτεσαι τις τρυφερές στιγμές αγκαλιάς και αγγίγματος και όχι μόνο το σεξ. Ναι, όταν ανυπομονείς το χουζούρεμα στο κρεβάτι όσο και το σεξ, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει.

3. Δεν περιμένεις τα δευτερόλεπτα μέχρι να σου απαντήσει. Θυμάσαι που στην αρχή της σχέσης σου μετρούσες τα λεπτά μέχρι να σου απαντήσει για να υπολογίσεις πόση ώρα μετά να του στείλεις; Αυτά είναι πλέον “περασμένα ξεχασμένα” γιατί είσαι σίγουρη ότι θα σου απαντήσει όταν το δει.

4. Φτιάχνεις με καλή διάθεση το κρεβάτι του κάθε πρωί. Μπορεί να μην στρώνεις το δικό σου κρεβάτι κάθε πρωί, όμως πετυχαίνεις τον εαυτό σου να κάνει όλο το νοικοκυριό στο σπίτι του. Μήπως τελικά το νοικοκυριό είναι το ατού σου;

5. Συνειδητοποιείς ότι όλα γύρω σου σού τον θυμίζουν. Τρως ριζότο παρμεζάνα; Αυτό είναι το αγαπημένο του πιάτο. Ακούς Rollins Stones; Ο αδελφός του τούς λατρεύει. Φοράς μαύρο jeans; Φόρεσες το ίδιο ζευγάρι στο πρώτο σας ραντεβού.

6. Δε νιώθεις την ανάγκη να ρωτήσεις το ζώδιό του. Φυσικά, είναι πολύ ωφέλιμο να το ξέρεις, και ποια δεν θέλει να γνωρίζει, αλλά δε σε νοιάζει και τόσο. Τι Iχθύς, τι Σκορπιός.

7. Δε σε απασχολεί πια όταν εμφανίζεται ο πρώην σου. Σαν να έχουν κάποιο μαγικό ραντάρ και κάθε φορά που συνεχίζεις τη ζωή σου, να εμφανίζονται από το πουθενά. Για ακόμη μια φορά εμφανίζεται με κάποιον τρόπο ο πρώην σου αλλά πλέον αδιαφορείς πλήρως.

8. Αισθάνεσαι ότι η καλλιέργεια μιας σχέσης είναι πιο εύκολη απ’ ό,τι πριν. Ναι, οι σχέσεις απαιτούν δουλειά και πολλή μάλιστα. Αλλά όταν ερωτεύεσαι, τουλάχιστον είναι “δουλειά” που πραγματικά θες να κάνεις. Επομένως, σου φαίνεται πανεύκολο.

9. Νιώθεις ότι δεν χρειάζεται να οργανώνετε dates με fun activities. Και αυτό επειδή περνάς εξίσου όμορφα στον καναπέ μαζί του.

10. Μιλάτε και οργανώνετε πράγματα που θα κάνετε μαζί στο μέλλον. Χωρίς να καταλαβαίνετε ότι μιλάτε για το μέλλον. Δε σου φαίνεται παράλογο να μιλάτε για τη συναυλία που θα πάτε σε τρεις μήνες από τώρα ή τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές γιατί ξέρεις ότι θα είναι γύρω σου για να τα κάνετε μαζί.

11. Λες “Μου λείπεις” επειδή πραγματικά το νιώθεις και όχι επειδή “πρέπει” να το πεις. Δεν είναι μόνο κάτι cute που θα του πεις, αλλά λόγια που δείχνουν ότι είναι μέρος της ζωής σου.

12. Απολαμβάνεις ακόμη και πράγματα που στο παρελθόν μισούσες. Πρέπει να βάλω πλυντήριο; Μια χαρά, αρκεί να είναι στο δωμάτιο και να μου κάνει παρέα.

13. Κάνεις μικρές θυσίες για εκείνον. Δεν θα ακύρωνες σημαντικές υποχρεώσεις, αλλά αν νιώθει άρρωστος και θέλει τη φροντίδα σου, θα ανέβαλλες το brunch σου και θα ήσουν ΟΚ.

14. Είναι το “ένα καλό” της ημέρας σου όταν όλα πάνε στραβά. Η δουλειά σε ταλαιπωρεί, αλλά αρκεί που θα τον δεις όταν γυρίσεις σπίτι. Μόνο και μόνο αυτή η σκέψη σου αλλάζει τη διάθεση.

15. Αισθάνεσαι άνετα όταν βρίσκεσαι γύρω του ακόμη και στις πιο weird στιγμές σου. Μπορεί αρχικά να πρόσεχες ακόμη και τη μικρότερη λεπτομέρεια πάνω σου, αλλά τώρα δε σε νοιάζει να περπατάς στην κουζίνα με αχτένιστο μαλλί.

16. Βλέπεις πράγματα στα μαγαζιά (ή online) που ξέρεις ότι θα του αρέσουν. Από τις κάλτσες και τα βιντεοπαιχνίδια έως τα αγαπημένα του λουλούδια.

17. Νομίζεις ότι είναι ο άνθρωπός σου. Είναι το άτομο στο οποίο θα τρέξεις για το καλύτερο και το χειρότερο.

18. Δεν φοβάσαι ότι θα τον τρομάξεις ή θα τον κάνεις να νιώσει άβολα. Νιώθεις άνετα να κλάψεις και να φωνάξεις μπροστά του γιατί ξέρεις ότι δεν θα πάει πουθενά.

19. Θες να κάνεις ακόμη και τα απλούστερα πράγματα μαζί του όπως το supermarket. Ακόμη και μια βόλτα στο διάδρομο των ζυμαρικών μπορεί να είναι ρομαντική όταν έχεις τον αγαπημένο σου δίπλα.

20. Επιθυμείς να βρίσκεσαι γύρω του ακόμη και αν σε ενοχλεί. “Σ’ αγαπώ αλλά αυτήν τη στιγμή μου τη σπας” είναι κάτι που μπορεί να βγει από το στόμα σου από στιγμή σε στιγμή. Και είναι απόλυτα νορμάλ.

21. Νιώθεις άνετη όταν σου τηλεφωνεί. Όλο το άγχος των τηλεφωνημάτων έχει τελειώσει και πλέον αισθάνεσαι χαλαρή με το τηλέφωνο.

22. Είσαι στεναχωρημένη όταν είναι και αυτός. Αισθάνεσαι πραγματικά τον πόνο του και εκείνος τον δικό σου.

23. Προτιμάς να κάτσεις στο σπίτι μαζί του παρά να βγεις έξω. “Μένουμε μέσα περισσότερο και βγαίνουμε έξω λιγότερο” είναι το νέο σας Instagram mantra (ανεξαρτήτως COVID-19).

24. Θες να του δείξεις όλα σου τα αγαπημένα πράγματα. Και όχι επειδή θες να του αρέσουν αλλά επειδή θες να σε γνωρίσει καλύτερα από κάθε άλλον.

25. Νιώθεις ότι πρέπει να σταματήσεις να μιλάς για αυτόν στις φίλες σου. Αν μπορούσες, φυσικά, θα μιλούσες για αυτόν και για εσάς συνέχεια. Επειδή σέβεσαι τις φίλες σου, κάνεις (λίγο) πίσω.

26. Επιθυμείς να επαναλάβεις πράγματα που έχεις κάνει στο παρελθόν απλά για να τα έχεις κάνει και μαζί του. Είναι η ώρα για ένα ταξίδι στο αγαπημένο σου νησί αυτή τη φορά για να φιληθείς στο ηλιοβασίλεμα και όχι για να σκέφτεσαι πόσο ωραία είσαι.

27. Δεν σε πειράζει όταν κάνει κάτι μη ελκυστικό. Τον έχεις συνηθίσει και τον αγαπάς για αυτό που είναι οπότε δε πολύ σκέφτεσαι όταν κάνει κάτι περίεργο.

28. Ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν είστε μαζί. Δεν καταλαβαίνεις πότε πέρασε η ώρα, οι μέρες και πότε πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου.

29. Νιώθεις μια ασυνήθιστη αισιοδοξία που δεν ένιωθες νωρίτερα. Ακόμη και η Κυριακάτικη μελαγχολία είναι (κάπως) πιο ευχάριστη μαζί του.

30. Θες να είναι πραγματικά χαρούμενος. Δεν κάνεις πράγματα για να τον ευχαριστήσουν στιγμιαία. Προτιμάς να είναι η σχέση σας καλά μακροχρόνια έτσι ώστε να νιώθει πραγματικά καλά.

31. Ψυχαγωγείσαι πραγματικά από τις γλυκιές παιδικές φωτογραφίες του. Και πραγματικά απολαμβάνεις ακούγοντας τις πολύωρες ιστορίες του.

32. Περνάς όμορφα μιλώντας μαζί του για οποιοδήποτε θέμα. Από το πιο αστείο ή ασήμαντο περιστατικό της ημέρας μέχρι την ανάλυση της κοσμοθεωρίας.

33. Αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι είναι η ώρα να γνωρίσει την οικογένειά σου. Ακόμη και αν δεν το έχεις σκεφτεί, θες να ξέρεις πώς θα είναι ανάμεσά τους.

by /

featured photo: pexels.com/@AndreaPiacquadio