Άντρας Θέλει Επιβεβαίωση – 4 Πιθανές Αιτίες και Συμβουλές


Είτε μόλις μπαίνεις σε μια σχέση είτε είσαι χρόνια μαζί με τον άντρα σου είναι χρήσιμο να γνωρίζεις τι θέλει ένας άντρας. Ο άντρας όσος καιρός και να περάσει θέλει επιβεβαιωση. Θέλει συνέχεια να του δείχνεις πόσο τον θέλεις και τον θαυμάζεις. Πως αυτός είναι ο ένας και μοναδικός και δεν έχει φύγει το πάθος σου ακόμα. Γενικότερα οι άντρες όσο και αν δεν τους φαίνεται είναι από την φύση τους ανασφαλής.

Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα όταν συναντάς έναν άντρα που σε εκτιμά. Ωστόσο όταν χρειάζεται να αποδείξεις συνέχεια την αγάπη σου με την προσοχή σου γίνεται κουραστικό και απογοητευτικό. Ένας συναισθηματικά ανασφαλής άντρας μπορεί να είναι ένας εφιάλτης για σένα αλλά υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης Για τον λόγο αυτόν επιζητάνε συνέχεια επιβεβαίωση από το ταίρι τους. Στη συνέχεια του άρθρου θα δεις τις 5 πιθανές αιτίες που ένας άντρας θέλει επιβεβαίωση καθώς και συμβουλές που θα χρειαστείς.

Άντρας θέλει επιβεβαίωση – 4 Αιτίες

1. Ζήλια

Η πιο συνηθισμένη αιτία είναι η ζήλεια. Η ζήλεια δυστυχώς δημιουργεί πολλά αρνητικά στοιχεία. Λόγω αυτού του έντονου συναισθήματος πολλές φορές μπορεί να σε ελέγχει και να σε ρωτάει για το οτιδήποτε και αν κάνεις. Είναι αυτή η επιβεβαίωση που ζητάει από σένα. Μπορεί να σε κουράσει στην πορεία και είναι λογικό. Εκεί εσύ πρέπει να του εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση και να μην ανησυχεί.

2. Κοινωνικός περίγυρος

Το περιβάλλον με το οποίο έχει μεγαλώσει και η παρέα του μπορεί να τον κάνει να ζητά επιβεβαίωση. Το πως είναι αρκετά εύκολο. Από μια και μόνο αμφιβολία που μπορεί να του σπείρουν εκεί ξεκινάνε τα υπόλοιπα. Οι κακές γλώσσες λένε πολλά λένε οπότε πρόσεχε!

3. Είναι συνέχεια μαζί σου

Δεν κάνει κάτι χωρίς εσένα. Όλα τα κάνετε μαζί. Δεν έχει ενδιαφέροντα άλλα πέρα από σένα. Κάτι τέτοιο μπορεί στην αρχή να φαίνεται όμορφο και ωραίο αλλά στην πορεία θα καταλάβεις πως δεν είναι καθόλου όμορφο όσο πίστευες.

4. Παρελθόν

Συνέχεια σε τεστάρει να δει αν έχεις τελειώσεις με το παρελθόν σου. Αν το έχεις αφήσει πίσω σου. Πάνω σε καυγά για παράδειγμα σου πετάει πως δεν έχεις τελειώσει με το παρελθόν και ζητά συνέχεια την επιβεβαίωση ότι ακόμα τον θέλεις.

Άντρας θέλει επιβεβαίωση – Συμβουλές

Είναι σημαντικό πέρα από τους λόγους που θα πρέπει να τους κατανοήσεις το γιατί ένας άντρας θέλει επιβεβαίωση είναι και να έχεις στο νου σου κάποιες συμβουλές. Με αυτές τις συμβουλές θα κάνεις την ζωή σου λίγο πιο εύκολη.

  • Μην τον κάνεις να ζηλεύει. Αν προκαλείς καλό είναι να μην το κάνεις διότι έτσι η κατάσταση επιδεινώνεται.
  • Δώσε του περισσότερη προσοχή. Μπορεί να τον έχεις παραμελήσει τελευταία και άθελα σου χωρίς να το καταλαβαίνεις να τον αγνοείς. Με αποτέλεσμα να ζητά επιβεβαίωση από σένα.
  • Ξεκαθάρισε του πως δεν έχει τίποτα να ζηλεύει ή να συγκρίνει από το παρελθόν σου. Έχεις τελειώσει με αυτό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα σκαλίζει.
  • Περιόρισε μερικά άτομα που του βάζουν ιδέες. Τα τρίτα αυτά άτομα είναι που κάνουν και συνήθως την ζημιά. Κάτσε και μίλησε μαζί του ήρεμα και ωραία για το τι μπορείτε να κάνετε για αυτό. Δεν είναι κάτι ωραίο να δημιουργούν προβλήματα χωρίς λόγο.