Γιατί οι άντρες παντρεύονται τις δύσκολες – Αιτίες

 


Δεν ισχύει πάντα αλλά αρκετοί άντρες παντρεύονται γυναίκες οι οποίες θεωρούνται πιο δύσκολες. Αυτό γίνεται διότι έχει περάσει πολύς καιρός ώστε να καταφέρουν να τις κατακτήσουν. Είναι αυτές οι γυναίκες οι οποίες για να τις κατακτήσει ένας άντρας κάνει τα πάντα και περνάει από 40 κύματα. Οι λόγοι για τους οποίους επιλέγουν γυναίκες οι οποίες είναι θεωρητικά πιο δύσκολες από άλλες είναι αρκετοί. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως μια γυναίκα αυτής της κατηγορίας θα είναι πιο πιστή και καλή σύντροφος. Στη συνέχεια του άρθρου αυτού θα δείτε τις πιο πιθανές αιτίες για τις οποίες οι άντρες παντρεύονται τις δύσκολες.

Γιατί οι άντρες παντρεύονται τις δύσκολες – Αιτίες

Σκέφτονται ότι:

1. Η γυναίκα θα είναι πιο πιστή

Πολλοί άντρες πιστεύουν πως μια γυναίκα πιο δύσκολη θα είναι και πιο πιστή. Δεν θα ενδίδει σε πειρασμούς και δεν θα κοιτάζει δεξιά και αριστερά. Είναι επιλεκτική και προσεκτική. Αυτό είναι κάτι το οποίο ηρεμεί τον άντρα που την έχει επιλέξει για γυναίκα του και δεν αγχώνεται όσον αφορά για άλλον σύντροφο.

2. Η δύσκολη κάνει για οικογένεια

Συνήθως, όταν ένας άντρας επιλέξει μια γυναίκα για σύζυγό του έχει κάπου στο μυαλό του και το ενδεχόμενο της οικογένειας. Δεν θα επέλεγε μια γυναίκα όποια κι όποια. Είναι κάτι το οποίο το έχει σκεφτεί πολύ καλά. Οι άντρες ποντάρουν πολύ στο θέμα οικογένειας και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα αυτό. Επομένως, μια γυναίκα πιο δύσκολη είναι και η πιο ιδανική.

3. Την θεωρούν ότι είναι ανεξάρτητη

Η γυναίκα αυτή θα έχει το δικό της πορτοφόλι και δεν εξαρτάται από τα λεφτά του άντρα της. Γενικά, είναι μια γυναίκα οι οποία είναι γενικότερα σαν άτομο ανεξάρτητη και δεν έχει ανάγκη κάποιον άλλον. Βασίζεται στα δικές της πλάτες και όχι σε άλλες.

4. Πιστεύουν ότι η γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση

Είναι η γυναίκα αυτή που ξέρει τι θέλει και πως το θέλει. Η γυναίκα αυτή εκπέμπει πως έχει αυτοπεποίθηση από μακριά. Από τον τρόπο που περπατάει μέχρι στον τρόπο που μιλάει. Δεν κακολογεί άλλες γυναίκες επειδή δεν νιώθει απειλή. Νιώθει μοναδική!

5. Δεν κάνει πολλές ερωτήσεις

Οι γυναίκες αυτές δεν κάνουν πολλές ερωτήσεις σε έναν άντρα με αποτέλεσμα να τον νευριάζουν. Αφήνει τα πράγματα να ρέουν από μόνα τους.

6. Δεν κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια

Ό,τι και να έχει στο μυαλό της δεν το αποκαλύπτει. Αφήνει το μυστήριο να υπάρχει και κυρίως αφήνει να νομίζει πως ο άντρας είναι αυτός που έχει τον έλεγχο.

7. Πιστεύουν ότι η δύσκολη γυναίκα κάνει υποχωρήσεις

Είναι υπέρ στο να κάνει συμβιβασμούς και υποχωρήσεις αλλά εκεί που ξέρει πως μπορεί. Είναι προφανές πως κάποια στιγμή θα υπάρξει μια διαφωνία γιατί αυτό είναι και το φυσιολογικό. Η φυσική πορεία μιας εξέλιξης της σχέσης. Εκεί είναι πρόθυμη να κάνει πίσω και να δεχτεί κάποια πράγματα.

8. Θεωρούν ότι η δύσκολη έχει τη δική της ζωή

Σέβεται τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται ένας άνθρωπος. Αποδέχεται πως χρειάζεται ένας άντρας τον χρόνο του και τον δικό του προσωπικό χώρο. Δεν είναι μαζί του συνέχεια κάτι που αρέσει στους άντρες και τους ευχαριστεί να έχουν τέτοιες γυναίκες δίπλα τους.

9. Είναι ευγενική 

Είναι ευγενική με τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν χλευάζει ή κατηγορεί τις παρέες του συντρόφου της. Ακόμα βέβαια και να μην της αρέσουν. Η ευγένεια είναι κάτι το οποίο αρέσει σε έναν άντρα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την ίδια την γυναίκα του.

 Παρασκευή Δάνου


https://www.dynamikhgynaika.gr/sxeseis/giati-oi-antres-pantreyontai-tis-dyskoles/