Αν δύο άνθρωποι είναι γραφτό να είναι μαζί κάποια στιγμή θα βρουν το δρόμο τους


 Ας μην τους ονομάσουμε. Τυχαίο ή όχι δεν έχει σημασία. Εξάλλου σε τέτοιες καταστάσεις το τι είναι αλήθεια και το τι δεν είναι ορίζεται δύσκολα. Αυτός ήταν το λεγόμενο bad news, ο τύπος που τρελαίνει και τις φίλες σου, ο τύπος που με το που τον αντικρίζεις πρώτη φορά ξέρεις πως θα μπλέξετε.

Ο τύπος που ξέρεις πως δεν είναι για σένα και απλά αυτόματα μπαίνει στην κατηγορία που έχουμε εμείς οι γυναίκες με τίτλο» ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ».

Το κάρμα όμως έχει αντίθετη άποψη. Όσο προσπαθούσε να γλυτώσει απο αυτόν, τόσο αυτός εμφανιζόταν και τις θύμιζε πως κανείς δεν θα είναι σαν αυτόν. Πως κανείς δεν μπαίνει στο μυαλό της σαν αυτόν. Και το χειρότερο ήταν πως δεν μπορούσε να κρυφτεί από αυτόν. Και το προσπάθησε. Το μόνο που κατάφερε είναι να τον ερωτεύεται ακόμα περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Αυτός την πρόσεχε χωρίς να το ξέρει καν αυτή, φρόντιζε να έχει καλημέρες χωρίς να τις στέλνει ανούσια μηνύματα. Η σχέση τους ήταν υπεράνω ψυχολόγων και ψυχολογικών. Αυτός ένιωθε χωρίς να μπορεί να το διαχειριστεί γιατι δεν ήθελε να της κάνει κακό και αυτή φοβόταν την επιρροή που είχε πάνω της αλλά ένιωθε μία ασφάλεια που δεν είχε ξανανιώσει με κανέναν. 

Ήταν σαν το φύλακα άγγελο της. Τα πάντα σε αυτόν την τραβούσαν από την πρώτη στιγμή που έκανε πως δεν τον είδε και έτσι ένιωθε κ αυτός. Ίσως αυτός να φοβόταν περισσότερο από αυτή που κάποιος είχε καταφέρει να τον αγαπήσει για αυτό που είναι.

Αυτοί οι 2 ίσως ποτέ να μην έχουν μια νορμάλ σχέση. Και ίσως να πρέπει να μείνει κ έτσι. Να αγαπάνε ο ένας τον άλλο, τόσο κοντά ενώ την ίδια ώρα τόσο μακριά. Να προσπαθούν να σταματήσουν να νιώθουν έτσι. Να τσακώνονται και να τα βρίσκουν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έτσι είναι οι μεγάλοι έpωτες. Καταστρέφονται και γεννιούνται από την ίδια τους την ένταση.

Το τέλος από το τρελός όμως έχει ένα γράμμα διαφορά. Και οι 2 τους άνηκαν στην κατηγορία το τέλος που δεν είχε τέλος. Αυτή σταμάτησε να φοβάται και αποφάσισε να το ζήσει και αυτός αποφάσισε πως πρέπει να βρει ένα τρόπο να την έχει στη ζωή του για να μην την χάσει. Εξάλλου πάντα της έλεγε πως όσο αυτός ελέγχει το μυαλό της θα είναι δική του.

Καλή τους επιτυχία και καλή επιτυχία σε όσους στους καιρούς της απόλυτης αλλοτρίωσης των ανθρώπινων σχέσεων ρισκάρουν να ζήσουν ένα μεγάλο έpωτα αν και ξέρουν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον τους


http://lifo.gr/