7 μηνύματα που θα τον ξετρελάνουν


 Δεν χρειάζεται να στύβεις το μυαλουδάκι για να βρεις μια έξυπνη ατάκα που θα τον εντυπωσιάσει. Είτε έχετε μόλις γνωριστεί και βρίσκεστε στο στάδιο του φλερτ, είτε είσαστε ζευγάρι για χρόνια υπάρχουν κάποιες μαγικές όσο και απλές προτάσεις που θα τον κάνουν να νιώσει ξεχωριστός, θα εντυπωθούν στη μνήμη του και –με λίγη τύχη- θα τον ενθαρρύνουν να εκφράσει κι εκείνος τη ρομαντική του πλευρά.

Επιμέλεια: Ελεονώρα Γαλάτη

1. «Είσαι ο ήρωας μου»

Κάθε αρσενικό κρύβει μέσα του έναν μικρό ήρωα, ήδη από τα χρόνια του νηπιαγωγείου. Όταν λοιπόν εκείνος κάνει κάτι –οτιδήποτε- για να σε βοηθήσει ενώ δεν είναι υποχρεωμένος, ευχαρίστησε τον με αυτή την φράση. Είτε απλά έχει τη διάθεση να σε ακούει να αερίζεις τα σώψυχα σου, είτε σου διορθώσει τη βρύση που στάζει, θα του δώσει μεγάλη χαρά και μαζί έναν λόγο να κοκορεύεται στους κολλητούς του. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως υπερβολική δήλωση, αλλά αν νιώθεις ευγνωμοσύνη για τη συμπεριφορά του, αξίζει να του το πεις.

2. «Είσαι πολύ σ3ξι!»

Όσο υπεράνω και ψαγμένος αν το παίζει ο καλός σου, σίγουρα ένα τέτοιο κομπλιμέντο θα του φτιάξει τη μέρα. Ακόμα περισσότερο αν γίνεις πιο συγκεκριμένη προσδιορίζοντας τι ακριβώς είναι αυτό που σε συγκινεί επάνω του. Π.χ.: αν του γράψεις κάτι σαν «Έχεις το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου» θα γίνεις ακόμα πιο πειστική και δεν υπάρχει άνθρωπος σ’ αυτόν τον κόσμο που να μην θέλει να είναι σ3ξι.

3. «Ανυπομονώ να σε δω»

Οι άντρες θέλουν να ξέρουν πόσο καλά περνάς μαζί τους κι αυτός είναι ένας τρόπος να του δηλώσεις ξεκάθαρα ότι σ’ αρέσει πολύ η παρέα του. Ταυτόχρονα, αν είσαστε στο στάδιο του φλερτ του δείχνεις σαφώς ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο και θα ήθελες να συνεχίσει έτσι

4. «Σε σκέφτομαι»

Είναι μια πονηρή δήλωση που θα τον κάνει να αναρωτιέται πώς ακριβώς τον σκέφτεσαι και θα τον βάλει σε πειρασμό να σου απαντήσει για να μάθει. Μετά είναι στο χέρι σου αν θα του δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες ή αν θα τον αφήσεις να πλάθει σενάρια με τη φαντασία του. Μια δόση μυστηρίου είναι πάντα καλό τονωτικό σε κάθε σχέση.

5. «Μου λείπεις»

Όταν είναι ήδη ξεκάθαρο ότι έχετε πια μια αποκλειστική ερωτική σχέση, αυτή η ατάκα θα του θυμίσει πόσο γλυκιά είσαι –όταν θέλεις- και θα του δώσει έναν ακόμη λόγο για να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο. Αν όμως βρίσκεστε ακόμη στα πρώτα στάδια της γνωριμίας σας, όπου δεν είναι σαφές αν βγαίνετε αποκλειστικά, καλύτερα να περιμένεις, γιατί μπορεί να σε κάνει να φανείς «απελπισμένη» κι ότι προσπαθείς να τον πιέσεις σε μια κατεύθυνση που δεν νιώθει έτοιμος ν’ ακολουθήσει.

6. «Μ’ αρέσει πολύ η φωνή σου»

Αν πιστεύεις όντως ότι έχει σ3ξι φωνή, ακόμα καλύτερα. Όμως, ακόμη κι αν η φωνή του δεν είναι και η πιο ερεθιστική αντρική φωνή του κόσμου, σίγουρα χαίρεσαι κάθε φορά που τον ακούς στην άλλη άκρη της γραμμής και δεν έχεις κανένα λόγο να του το κρύβεις. Έτσι τον ενθαρρύνεις να σου τηλεφωνεί πιο συχνά.

7. «Πέρασα τέλεια!»

Ό,τι κι αν κάνατε την τελευταία φορά που βρεθήκατε, το να του στείλεις αμέσως μετά για να του δηλώσεις πόσο καλά περνάς μαζί του, θα τον ανεβάσει χωρίς να τον κάνει να νιώσει ότι πιέζεται. Αν είστε στην αρχή της γνωριμίας σας, αυτή η φράση μπορεί να τον ενθαρρύνει να σου ζητήσει να ξαναβγείτε. Ακόμη όμως κι αν είσαστε ζευγάρι εδώ και χρόνια θα του κάνει καλό να ξέρεις ότι μπορεί να σε συναρπάζει ακόμα.