Τι Σιχαίνονται οι Άντρες στις Γυναίκες ;

 


Υπάρχουν 10 συνήθειες ή συμπεριφορές που οι περισσότεροι άντρες σιχαίνονται όταν τις βλέπουν στις γυναίκες. Παρακάτω μπορείς να δεις τι είναι αυτό που δεν αρέσει στους άντρες και το θεωρούν μεγάλο αρνητικό κουσούρι σε μία γυναίκα.

10 Χαρακτηριστικά που σιχαίνονται οι άντρες στις γυναίκες

1. Όταν οι γυναίκες μιλούν σαν να είναι άντρες

Πολλές φορές οι γυναίκες συνήθως σε νεαρότερη ηλικία αλλά καμιά φορά ακόμα και μεγαλύτερες, έχουν την τάση να μιμούνται τον τρόπο που μιλούν οι άντρες

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και βρισιές ή διάφορα shocking αστεία. Αυτό είναι ένα χούι που οι άντρες σιχαίνονται στις γυναίκες.

Αν ένας άντρας θέλει να μιλήσει με βρισιές ή με αντρικό τρόπο τότε προτιμάει να το κάνει με τους φίλους του και όχι με μία κοπέλα.

Ένας άντρας δεν θα θαυμάσει ποτέ μία γυναίκα που προσπαθεί να μιμηθεί τους άντρες στον τρόπο που μιλούν. Σταμάτα λοιπόν να μιλάς σαν “νταλικέρης” γιατί ούτε και ο νταλικέρης θα το εκτιμήσει.

2. Το ανδρόγυνο ντύσιμο

Το ανδρόγυνο ντύσιμο είναι ένα στυλ που επιλέγουν κάποιες γυναίκες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι άντρες το επικροτούν. Για την ακρίβεια ισχύει το εντελώς αντίθετο δηλαδή οι άντρες σιχαίνονται αυτό το είδος ντυσίματος καθώς αφαιρεί οποιαδήποτε θηλυκότητα από τη γυναίκα.

Άλλωστε τα ντυσίματα αυτά δεν κολακεύουν τις γυναίκες και οι περισσότερες το αντιλαμβάνονται έτσι κι αλλιώς οπότε κοιτάζουν να τα αποφύγουν.

3. Τις πολλές εξυπνάδες και τα ξέρω όλα

Οι γυναίκες που τα ξέρουν όλα καθώς και αυτές που πετάνε συχνά πολλές εξυπνάδες είναι στην κατηγορία γυναικών που οι άντρες θέλουν να αποφύγουν

Να ξέρεις ότι ελάχιστοι είναι οι άντρες που θα αποδεχτούν μία γυναίκα που δεν ξέρει πότε να πει “δεν γνωρίζω”. Αν έχεις την τάση να γνωρίζεις τα πάντα και να έχεις άποψη παντού, τότε αυτό σίγουρα δεν θα αρέσει σε αρκετούς. Άλλωστε κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι παντογνώστης.

4. Τη γκρίνια

Άλλο ένα συνηθισμένο χούι που θεωρούν οι άντρες ότι έχουν κάποιες γυναίκες είναι γκρίνια. Οι περισσότεροι άντρες όταν βλέπουν μία γυναίκα που γκρινιάζει πολύ έχουν την τάση να απομακρύνονται γιατί αισθάνονται έναν αρνητισμό που τους φέρνει δυσάρεστα συναισθήματα.

Αυτό φυσικά ισχύει και αντίστροφα. Άλλωστε ποια γυναίκα μπορεί να αποδεχθεί έναν άντρα που γκρινιάζει συνεχώς και για τα πάντα; Σίγουρα καμιά.

5. Την υποτίμηση

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δεν αρέσει καθόλου στους άντρες είναι όταν μία γυναίκα έχει την τάση να τους υποτιμά ή να υποτιμά κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα τους.

Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν το στοιχείο αυτό αφορά τον ανδρισμό τους. Όπως μία γυναίκα θέλει να νιώθει και να αισθάνεται όμορφη και ποθητή γυναίκα, έτσι και ένας άντρας θέλει να νιώθει “αρσενικός”.

Αν μία γυναίκα υποτιμάει την αρρενωπότητα του άντρα, αυτό σίγουρα δεν θα του αρέσει καθόλου.

6. Την ψυχρότητα

Μπορεί μία γυναίκα να είναι όμορφη σε εντυπωσιακό βαθμό. Παρόλα αυτά αν έχει τουπέ, ή είναι ψηλομύτα, ή ακόμα και ψυχρή, τότε αυτό σίγουρα δεν μπορεί να αρέσει σε έναν άντρα.

Αυτό το κουσούρι δεν είναι αρεστό ούτε όταν μία γυναίκα φαίνεται με αυτό τον τρόπο σε άλλη γυναίκα.

7. Την υπερβολική ζήλια

Αν μία γυναίκα ζηλεύει τον δικό της, έως ένα βαθμό αυτό μπορεί ακόμα και να τον κολακεύει.

Παρόλα αυτά όταν η ζήλια είναι σε υπερβολικό βαθμό, τότε αυτό προκαλεί αίσθηση πρηξίματος στον άντρα. Αισθάνεται μεγάλη καταπίεση και η σχέση του γίνεται αφόρητη.

Για το λόγο αυτό οι άντρες κοιτάζουν να αποφεύγουν τις γυναίκες που είναι ζηλιάρες σε μεγάλο βαθμό.

8. Την παράλογη απαιτητικότητα

Το να έχεις απαιτήσεις είναι καλό πράγμα στη ζωή. Το να έχεις όμως υπερβολικές απαιτήσεις χωρίς ταυτόχρονα αυτό να συνδυάζεται και με αντίστοιχα δικά σου προσόντα αυτό θεωρείται παράλογο.

Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με πολλές απαιτήσεις σε υπερβολικό βαθμό. Ειδικά όταν οι γυναίκες απαιτούν κάποια πράγματα πού στο μυαλό του άντρα φαίνονται παράλογα

Αυτό ισχύει και αντίστροφα. Δηλαδή αν για παράδειγμα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι που τα βγάζει δύσκολα πέρα οικονομικά ο άντρας θέλει να αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο τζιπάκι πανάκριβο αυτό σίγουρα δεν θα αρέσει στη γυναίκα.

Αντίστοιχα αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και μία γυναίκα θέλει να αγοράζει πανάκριβα ρούχα αυτό είναι λογικό να μην αρέσει στον άντρα.

9. Το πολύ προκλητικό ντύσιμο

Στους άντρες μπορεί να αρέσει να βλέπουνε άλλες γυναίκες με προκλητικό ντύσιμο όμως σίγουρα δεν θέλουν η δικιά τους να ντύνεται με τον ανάλογο τρόπο.

Οι άντρες επιθυμούν η καλή τους να ντύνεται κομψά να είναι ελκυστική αλλά να μην προκαλεί με το ντύσιμο της.

Πολλές φορές ένας άντρας ελκύεται από μία γυναίκα που είναι προκλητική αλλά όταν κάνουν σχέση στην πορεία δεν επιθυμεί πλέον η γυναίκα να ντύνεται προκλητικά γιατί πλέον τη θεωρεί δική του.

10. Την αποδοχή φλερτ από άλλους άντρες

Πολλές φορές οι άντρες μπορεί να φλερτάρουν μία γυναίκα ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι αυτή έχει σχέση.

Σε κανέναν άντρα όμως δεν αρέσει να φλερτάρουν τη δική του κοπέλα. Πόσο μάλλον αν παρατηρήσει ότι αυτή ανταποκρίνεται ή έστω δεν το ξεκόβει τελείως.

Οι περισσότεροι άντρες θέλουν η κοπέλα τους να μην αποδέχεται φλερτ από άλλους άντρες και να κρατάει απόσταση από αυτούς που προσπαθούν να τη φλερτάρουν.


ΠΗΓΗ