Μην ρωτήσεις ! Τα ένοχα αντρικά μυστικά που δεν θα σου παραδεχτούν ποτέ


Όπως οι γυναίκες έχουμε μικρά μυστικά που δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε στο αντίθετο φύλο, έτσι και εκείνοι έχουν τους λόγους τους να κρατήσουν κρυφά τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

1. Nαι, είναι και εκείνοι συναισθηματικοί.
Πρέπει να καταλάβετε πως όταν ένας άντρας σου λέει: “Μου αρέσεις πολύ” ή “είσαι πολύ όμορφη απόψε” χρειάστηκε κάθε απόθεμα δύναμης και θάρρους που είχε για να στο πει. Για αυτό και δεν στα λέει συχνά.

2. Με πόσες γυναίκες έχουν κοιμηθεί.
Ξέρουμε ότι έχεις περιέργεια να μάθεις τα πάντα για τον σύντροφό σου, αλλά καλύτερα απέφυγε την ερώτηση.
Κανείς άντρας δεν νιώθει βολικά να σου αποκαλύψει το νούμερο γιατί όλοι ενδιαφέρονται και δεν ξέρουν αν το νούμερο των παρτενέρ τους είναι μικρός ή μεγάλος.

3. Όλοι έχουν τραγούδια για τα οποία ντρέπονται στο iTunes τους. Λίγο λαϊκό πρόγραμμα δεν έβλαψε κανέναν, αρκεί να μην το μάθεις. Και αν το μάθεις θα σου πουν ότι έκανε πλάκα με τους κολλητούς τους!

4. Έχουν ανησυχία για το πέος τους.
Δεν είναι μόνο το μέγεθος που τους απασχολεί. Είναι το σχήμα, το χρώμα και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Όσο το σκέφτεσαι εσύ, το σκέφτονται και εκείνοι… για άλλους λόγους. Απλά δεν θέλουν να το ξέρεις

5. Λαμβάνουνε μηνύματα από πρώην
Δεν είναι ότι αισθάνονται ενοχές αλλά δεν θέλουν να τους πιάσεις ποτέ για να γλιτώσουν την γκρίνια! Και με το δίκιο τους.

6. Δεν θέλουν να ξέρεις τίποτα για τις βραδινές επισκέψεις τους σε sites ενηλίκων!
Το κάνουν όλοι, σχεδόν οι μισοί παραδέχονται, όμως ότι το κάνουν τακτικά. Για εκείνους αυτό είναι πολύ προσωπική στιγμή και και για αυτό συμπεριφέρσου σαν να μην ξέρεις τίποτα…για το καλό το δικό σου και της σχέσης σας.

7. Τους αρέσει όταν περνάνε ώρες μαζί σου ακόμα και όταν δεν το δείχνουν
Μπορεί να νομίζεις ότι το σέρνεις στα μαγαζιά ή ότι βαριέται στη ρομαντική κομεντί που πρότεινες να δείτε στο σινεμά, αλλά είναι εκεί γιατί θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί. Απλά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ.

8.Αρκετές φορές όταν βλέπουν άλλα κορίτσια σκέφτονται ότι είναι γοητευτικά
Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Θα προσέξουν μια ωραία γυναίκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μισούν εμάς ή ότι μας βαρέθηκαν ή ότι θέλουν να μας απατήσουν.

9. Έχουν στο συρτάρι του μπάνιου τους προϊόντα ομορφιάς
Μην σας κάνει καμία εντύπωση αν στο μπάνιο του κρύβει λακ, ενυδατική κρέμα ημέρας ΚΑΙ νύχτας, κρέμα σώματος και σίδερο για να ισιώνει την χαίτη του. Απλά θα κάνει ότι μπορεί και για όσο μπορεί να μην πέσει στην αντίληψή σας.