Πώς θα καταλάβεις αν είσαι ο τύπος γυναίκας που του αρέσει


 Αυτός ο άντρας σου αρέσει, αλλά είσαι ο τύπος του; Για να δούμε πώς θα καταλάβεις αν είσαι ο τύπος της γυναίκας που του αρέσει 

1. Μάθε πώς ήταν η/οι πρώην του, εξωτερικά 

Υπάρχουν άντρες που προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος γυναίκας, για παράδειγμα ξανθιές. Υπάρχνουν όμως κι άλλοι που δεν έχουν συγκεκριμένη κατηγορία. Αν μάθεις πως η/οι πρώην του όλες ήταν ξανθιές, ψηλές με καμπύλες κι εσύ είσαι μικροκαμωμένη και λεπτή, ίσως να μην είσαι ο τύπος γυναίκας που του αρέσει. Αν τώρα σου αρέσει ο τύπος άντρα που δεν έχει συγκεκριμένο γούστο, τουλάχιστον στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, γιατί είναι πιο "ψαγμένος" και κοιτάει το μυαλό και την προσωπικότητα, είσαι μια χαρά! 

2. Μάθε τα ενδιαφέροντά του 

Αν πέσεις σε περίπτωση άντρα που το καλοκαίρι τρέχει σε αγώνες ιστιοπλοϊας και τον χειμώνα σε αγώνες σκι κι είσαι κι εσύ τέτοιος τύπος, τότε πραγματικά βρήκες το άλλο σου μισό. Ειδικά μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις, οι άντρες κολλάνε πολύ, αν αυτά που τον παθιάζουν, σ΄αρέσουν κι εσένα. Αν όμως με το που μπαίνεις σε βάρκα σε πιάνει ναυτία και η μόνη επαφή που είχες με το χιόνι ήταν όταν έφτιαξες χιονάνθρωπο στην Πάρνηθα με τους γονείς σου όταν ήσουν στο δημοτικό, τότε και να του αρέσεις και να σου αρέσει, δεν θα είστε πραγματικά συμβατοί αφού ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα περνάει πραγματικά καλά! 

3. Δες πώς ντύνεται, που πηγαίνει για να καταλάβεις τα γούστα του

Φαίνεται ένας άντρας αν είναι λάτρης της μόδας, αν είναι κλασικός τύπος, αν του αρέσουν τα ακριβά εστιατόρια ή προτιμάει τα ροκ μπαράκια. Μπορείς λοιπόν εύκολα να καταλάβεις πως αν εσύ ντύνεσαι με ψηλοτάκουνα Manolo και pencil φούστες δεν μπορεί εύκολα να είσαι ο τύπος του άντρα που το πιο καλό του παντελόνι είναι σκισμένο τζιν και πηγαίνει σε ροκ μπαράκια πίνοντας μπύρες. Φυσικά κι έχει ενδιαφέρον άνθρωποι από διαφορετικές "φυλές" να συναντιούνται στη ζωή και μπορεί να περάσουν μεταξύ τους ένα έντονο πάθος. Δεν μπορεί όμως όλο αυτό να κρατήσει για πολύ, γιατί απλώς είναι άλλοι... τύποι.

4. Είναι εσωστρεφής, εξωστρεφής, ντροπαλός ή ενθουσιώδης; 

Αν είναι ένας εσωστρεφής άνδρας δύσκολα θα καταλάβεις αν είσαι ο τύπος του. Κι εξωστρεφής όμως να είναι πάλι δεν θα το καταλάβεις εύκολα, γιατί όπως φέρεται σ΄εσένα μπορεί να φέρεται και σ΄άλλες δέκα. Αυτό όμως που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι πως ένας ντροπαλός, εσωστρεφής άντρας, θα "φοβηθεί¨ με μια πολύ δυναμική γυναίκα κάτι που ταιριάζει απόλυτα σ΄έναν ενθουσιώδη bon viveur. Και μια κοπέλα χαμηλών τόνων, που δεν της αρέσει να εντυπωσιάζει και να κάνει αισθητή την παρουσία της ίσως είναι ο τύπος του άντρα που ψάχνει σιωπηλά, μια γυναίκα ν΄αγαπήσει.

TIPS ΓΙΑ ΠΙΟ... ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Και για να ξέρεις που πηγαίνεις και σχεδόν άμεσα να μάθεις αν είσαι ο τύπος του μπορείς να του κάνεις μερικές ερωτήσεις. Γνωρίζοντας τι σ΄αρέσει εσένα και τι όχι θα ξέρεις σε πρώτη φάση αν είναι ο δικός ΣΟΥ τύπος! 

1. Που σ΄αρέσει να πηγαίνεις; 

2. Θα ήθελες να ζήσεις μετά από χρόνια σε ένα χωριό και να καλλιεργείς το δικό σου μποστάνι; 

3. Ποιο είναι το όνειρο της ζωή σου; 

4. Ποιο είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχεις κάνει; 

5. Ποιο είναι το πιο ωραίο ταξίδι που έχει κάνει; 

6. Ποια θεωρείς την πιο όμορφη ηθοποιό/ τραγουδίστρια/μοντέλο; (εδώ θα καταλάβεις και τα γούστα του για τις γυναίκες)

7. Πώς σ΄αρέσει να χαλαρώνεις; 

8. Αν κέρδιζες το τζοκερ, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανες; 

Πάντως αν συζητήσετε λίγο και μέσα στην κουβέντα κάνεις κι αυτές αλλά και άλλες ερωτήσεις ή εκφράσεις τις δικές σου απόψεις για διάφορα θέματα, θα δεις τις αντιδράσεις του, τόσο λεκτικά όσο και σωματικά. Θα καταλάβεις αν σε βρίσκει ενδιαφέρουσα, ή απλώς θέλει να περάσει η ώρα κοιτώντας αλλού. Μεταξύ μας, εμείς οι γυναίκες μέσα μας, πάντα ξέρουμε!



ΠΗΓΗ