3 Λόγοι που θα σε αφήσει ένας άντρας!


 Σίγουρα όλες έχουμε βιώσει στο πετσί μας τι πάει να πει χωρισμός. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος, πόσο μάλλον όταν σου έρχεται ή έρχεται στον άλλον ξαφνικό. Βέβαια, στις σχέσεις έχουμε συνηθίσει να έχουμε εμείς τη βαλίτσα στο χέρι και να φεύγουμε γιατί δεν αντέχουμε άλλο. Μόνο που καμιά φορά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά και να αποφασίσει εκείνος να φύγει.

Ναι, μπορεί οι άντρες να είναι ας πούμε λίγο πιο στον κόσμο τους όμως μην ξεχνάς ότι είναι μέρος της σχέσης και αυτοί και έχουν συναισθήματα. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που φτάνει ο κόμπος στο χτένι και αποφασίζει ότι θα σε αφήσει. Τρεις είναι οι κύριοι λόγοι που θα σε αφήσει ο σύντροφος σου- πέρα από το να υπάρξει άλλοι ή να του “τελειώσει”. Και αυτούς τους τρεις θα αναλύσουμε παρέα.

Ποιοι είναι λόγοι που θα σε αφήσει ο σύντροφος σου

Η σχέση σας είναι υπερβολικά ανταγωνιστική

Σε μία σχέση πρέπει να επιτρέπει ο ένας στον άλλο να παίρνει τον έλεγχο μιας κατάστασης στα χέρια του. Δυστυχώς κυρίες μου έχουμε φτάσει το άλλο άκρο του φεμινισμού και δεν είναι λίγες οι φορές που στην προσπάθεια μας να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα πάντα, ευνουχίζουμε τον σύντροφο μας. Όπως εμείς θέλουμε την φροντίδα και την αγάπη, έτσι και οι άντρες θέλουν να νιώθουν αυτήν την “αντρίλα” στην σχέση που και που. Ο καθένας χρειάζεται την επιβεβαίωση του ανά τόσο. Και πίστεψε με ο σύντροφος σου ξέρει πολύ καλά ότι μπορείς τα πάντα, απλά θέλει να σε φροντίζει- αυτό που ζητάς δηλαδή. Το κλειδί είναι η ισορροπία.

Νιώθει πως δεν σου αρκούν τα συναισθήματα του

Τώρα κορίτσια μου να πως την αμαρτία μου, τα αγόρια έχουν τα δίκια τους. Όλο γκρινιάζουμε ότι δε μας λένε πως νιώθουν και όταν εκφράζουν επιτέλους τα συναισθήματα τους, είτε γελάμε και δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά, είτε δεν τους πιστεύουμε. Τη λες λίγο μια κατάσταση παράνοια. Άκου αυτό που έχει να σου πει. Είναι λίγο άγαρμποι οι άντρες σε αυτό το κομμάτι και τα δίνουν λίγο, λίγο γιατί νιώθουν ευάλωτοι. Δείξτου ότι αυτά που σου λέει σε καλύπτουν και θα περιμένεις και τα υπόλοιπα να τα ακούσεις. Μην μηδενίζεις τα συναισθήματα του.

Νιώθει ότι δεν τον σέβεσαι

Τέλος έρχεται ο σεβασμός, ο οποίος είναι λόγος χωρισμού και για τη μια πλευρά και για την άλλη και πιστεύω πως μπορείς να κάνεις επαφή με αυτό το κομμάτι. Πριν ξεκινήσεις, στον επόμενο καυγά, να τον βομβαρδίζεις με κατηγορίες περί σεβασμού, σκέψου αν εσύ του έχεις δείξει αντίστοιχα σεβασμό. Όλοι έχουμε αξιοπρέπεια και αφήνουμε ως ένα βαθμό να την καταπατούν. Έτσι και ένας άντρας όταν νιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει!


ΠΗΓΗ