Πώς το γυναικείο στήθος «προδίδει» τι τύπος άντρα είσαι;


  Μεγάλο, μεσαίο ή μικρό στήθος; Η προτίμησή σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα και τη ζωή σου.

Μπορείς να καταλάβεις τι τύπος είσαι μόνο από το γυναικείο στήθος; Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, ναι. Συγκεκριμένα η προτίμησή σου στο μέγεθος αποκαλύπτει πολλά για την οικονομική σου κατάσταση, για το αν θέλεις να γίνεις πατέρας ή αν είσαι πεινασμένος. Όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά σαν πεινασμένος.

Μάλιστα σύμφωνα με έρευνες το να κοιτάζεις τα γυναικεία στήθη είναι και ένας υπέροχος τρόπος μακροζωΐας. Πάμε όμως να δούμε τι τύπος άντρα είσαι αναλόγως με τα στήθη που επιλέγεις.

Είσαι έτοιμος για μπαμπάς;

Διότι αν είσαι έτοιμος να γίνεις πατέρας, σίγουρα προτιμάς τα μεγάλα. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες που επιθυμούν ν’ αποκτήσουν παιδί, πιστεύουν ασυνείδητα ότι τα μεγάλα στήθη είναι καλύτερη επιλογή για τα μελλοντικά παιδιά τους.

Πλούσιος ή φτωχός;

Οι άντρες με καλύτερη οικονομική κατάσταση δείχνουν μια προτίμηση προς τα μεσαία και προς τα μικρά στήθη, σε αντίθεση με όσους δυσκολεύονται να τα βγάζουν πέρα που προτιμούν τα μεγάλα.

Είσαι κυριολεκτικά πεινασμένος;

Όσο περισσότερο πεινασμένος είναι ένας άντρας, τόσο μεγαλύτερη έλξη αισθάνεται για το μεγάλα γυναικεία στήθη. Όσο έχει κορεστεί αυτή η πείνα, προτιμά όλο και μικρότερα. Οπότε αν θέλεις να είσαι σίγουρος, φάει κάτι πριν αποφασίσεις τι τύπος άντρα είσαι.



πηγη