Ακλόνητα σημάδια ότι είσαι με ανασφαλή άντρα και πως αυτό καταστρέφει την σχέση!


 Ανασφαλής άντρας.
Ένας συνδυασμός λέξεων που ξενερώνει κάθε γυναίκα. Ένα είδος άντρα που καμιά μας δε θα επιλέγαμε για σχέση. Παρόλα αυτά συμβαίνει πιο συχνά από ότι πιστεύουμε και είτε δεν το βλέπουμε, είτε αργούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Πως είναι να είσαι με έναν ανασφαλή άντρα; Πως αυτό επηρεάζει τη σχέση; Τα νέα δεν είναι καλά μιας και σε αυτή την περίπτωση, η σχέση είναι καταδικασμένη όσο και αν προσπαθείς.


Αρχικά θα συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ σε ξενερώνει αυτή η συμπεριφορά και όσο και να προσπαθείς έχουν χαθεί τα συναισθήματα. Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή εξετάζοντας ποια είναι τα σημάδια ότι είσαι με ανασφαλή άντρα και πως αυτό καταστρέφει τη σχέση σας. Μετά από αυτό πίστεψε με θα είσαι σίγουρη για την απόφαση σου να διακόψεις αυτή τη σχέση γιατί πολύ απλά θα είναι για το καλό σου.

Σημάδια ότι είσαι με έναν ανασφαλή άντρα

Δεν κάνει τίποτα μόνος του

Δεν έχει ζωή πέρα από εσένα. Δεν έχει φίλους, δεν έχει άλλες δραστηριότητες πέρα από τη δουλειά του και θέλει να κάνει τα πάντα μαζί σου. Το κακό είναι ότι στην αρχή όλες πιστεύουμε ότι αυτό είναι πολύ γλυκό και δε μπορεί λεπτό μακρυά μας. Όμως πρόσεξε γιατί όταν αυτό γίνεται συνέχεια, κάτι πάει λάθος. Κάποια στιγμή και εσύ θα νιώσεις ασφυκτικά. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο.

Αμφιβάλλει για το αν έχεις αφήσει το παρελθόν σου πίσω σου

Σε κάθε καυγά και κάθε φορά που δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του- σχεδόν πάντα- σου εκφράζει την ανησυχία του ότι δεν έχεις προχωρήσει πραγματικά από το παρελθόν σου και σκέφτεσαι τον πρώην σου και ότι δε θέλεις να είσαι μαζί του. Εντάξει, νομίζω πως αυτό είναι να τεράστιο σημάδι που σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Υπάρχουν μόνο τόσες φορές που μπορείς να συζητήσεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Από εκεί και ύστερα η καλύτερη επιλογή είναι να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις.

Λέει το “σ’ αγαπώ” πολύ εύκολα και γρήγορα

Το να πεις στον σύντροφο σου σ’ αγαπώ είναι μια μεγάλη κουβέντα. Όχι ότι αν το πεις θα γίνει κάτι, απλά είναι ένα τόσο γεμάτο συναίσθημα που δεν το λες αψήφιστα. Ένα ανασφαλής άντρας στην προσπάθεια του να σε κρατήσει για πάρτη του θα το πει πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα. Βέβαια είναι και μερικοί άνθρωποι, θα μου πεις, που όντως το λένε και το νιώθουν σχετικά πιο γρήγορα από ότι θα το περιμέναμε. Αυτό μπορεί να ισχύει, αλλά εδώ μιλάμε για την ταχύτητα του ενός μηνά να βγαίνετε ραντεβού. Δώσε λίγη προσοχή για να εξετάσεις την περίπτωση.

Θέλει συνέχεια την επιβεβαίωση σου

Όταν βρίσκεσαι σε μια υγιή σχέση, η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από πράξεις και από την καθημερινή αλληλεπίδραση σας. Σπάνια έρχεται λεκτικά και αυτό είναι πολύ οκ μιας και είναι κάτι που νιώθετε και καταλαβαίνετε ούτως ή άλλως. Η σχέση με έναν ανασφαλή άντρα είναι μια διαρκής ανάγκη για επιβεβαίωση. “Με θέλεις;”, “με αγαπάς”, “σου αρέσω ακόμα”; Μια κουραστική και επαναλαμβανόμενη κατάσταση που οδηγεί απλά στο να σου τραβάει ενέργεια και συναισθήματα.

Ζηλεύει αρρωστημένα

Ζηλεύει υπερβολικά πολύ. Ζηλεύει το γεγονός ότι θα βγεις με τον κολλητό σου ή ότι θα μιλήσεις στο τηλέφωνο με τη μαμά σου. Ζηλεύει σε υπερβολικό βαθμό και κάνει θέμα για το παραμικρό. Ακόμα και γιατί άργησες 5 λεπτά να απαντήσεις σε μήνυμα σου. Είναι μια κατάσταση που γενικότερα δεν είναι αποδεκτή σε μια σχέση, είτε ο άλλος είναι ανασφαλής ή όχι. Και πιστεύω ότι αν ζεις κάτι τέτοιο απλά μένεις γιατί δυστυχώς ελπίζεις στο να αλλάξει. Σου έχω νέα. Δε θα αλλάξει! Μόνο η ψυχούλα σου θα τυραννιέται.

Απειλεί να φύγει

Και αφού έχει όλα τα παραπάνω τέλεια χαρακτηριστικά, σου λέει πως θα φύγει γιατί βλέπει ότι δεν τον θέλεις και ότι δεν είναι αρκετός για σένα. Μια τεχνική ιδανική για μια πολύ συναισθηματική γυναίκα που εκείνη τη στιγμή θα απαντήσει “όχι δεν είναι έτσι, λάθος το βλέπεις και σε θέλω πολύ, μη φύγεις.”. Ακριβώς τα λόγια που θέλει να ακούσει για να πάρει και την επιβεβαίωση.


ΠΗΓΗ