Τα μυστικά για να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας


 Ο πρώην σας έχει φύγει. Αλλά ο χωρισμός φαίνεται σαν λάθος. Μπορείτε να είστε ξανά μαζί; Είναι κάτι που πολλοί αναρωτήθηκαν και μάλιστα έψαξαν στο διαδίκτυο, αφού μόνο στο Google τη φράση "πώς να τα ξαναβρώ με τον πρώην μου" έχει περίπου 3 δισεκατομμύρια αποτελέσματα αναζήτησης.

Αλλά προτού προσπαθήσετε να επανενωθείτε, σκεφτείτε το εξής: Θέλετε πραγματικά τον πρώην σας πίσω ή απλά νιώθετε μοναξιά; Ή μήπως βαριέστε αυτή την περίοδο;  Εάν ισχύει ένα από τα δύο, τότε ίσως να το ξανασκεφτείτε. 

Μια ακόμη σημείωση: Εάν υπήρχε κάποιο είδος κακοποίησης, ή εάν χωρίσατε λόγω ζητημάτων όπως μια ψυχική διαταραχή ή ένας εθισμός, πιθανότατα τώρα δεν είναι η ώρα να προσπαθήσετε να είστε ξανά μαζί. Αυτά τα ζητήματα μπορεί να απαιτούν ατομική προσοχή και επαγγελματική βοήθεια.

Εκτός όμως από τα παραπάνω, αν κατ άλλα βλέπετε ένα κοινό μέλλον και είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε για μια δεύτερη ευκαιρία, συνεχίστε την ανάγνωση, για να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε. 


Αναλάβετε την ευθύνη για τη συμμετοχή σας στον χωρισμό.


Γνωρίζετε τι κάνατε λάθος; Έχετε ωριμάσει από τότε; Απαντήστε σε αυτές τις ερωτήσεις και εάν εξακολουθείτε να λέτε: «Ο πρώην μου είναι ο μοναδικός που φταίει για όλα όσα έγιναν», πιθανότατα δεν είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε.


Προσεγγίστε τον για να μιλήσετε και να ζητήσετε συγγνώμη.


Μόλις κάνετε την ενδοσκόπησή σας, μιλήστε με τον πρώην σύντροφό σας και ρωτήστε τον εάν είναι πρόθυμος να σας ακούσει. Και εάν βρεθείτε είναι σημαντικό να αναλάβετε ένα μέρος της ευθύνης και να του πείτε πόσο λυπάστε. 


Μην βιαστείτε. 


Μην προσπαθήσετε να τον κάνετε να ζηλέψει. Εάν ο πρώην σας ανακαλύψει ότι βλέπετε κάποιον άλλον, είναι πολύ πιθανό να τον χάσετε για πάντα. Επίσης μην βγαίνετε ραντεβού με κάποιον εάν πραγματικά δεν είστε έτοιμοι, γιατί δεν είναι σωστό για το τρίτο άτομο.


Να έχετε ελπίδα. 


Η ελπίδα θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο για να μπορέσετε να προσεγγίσετε τον πρώην σας. Γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Εκτιμήστε τον ρόλο του πρώην σας στη ζωή σας, αλλά μην αναγκάζετε τα πράγματα.


https://jenny.gr/well-being/sheseis-sex/373071/4-mystika-gia-na-ta-xanabreite-me-ton-proin-sas