Ο οκτάλογος ενός ερωτευμένου άντρα.


Κορίτσια, επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικά tips απόψε, για το πως λειτουργεί ένας ερωτευμένος άντρας. Έναν οκτάλογο αλάνθαστο, κι αν θέλετε κρατήστε τον…

Ο ερωτευμένος άντρας λοιπόν, θα σε κοιτάζει στο πρόσωπο, θα κοιτάζει τα μάτια σου, το πως χαμογελάς, το πως μορφάζεις όταν λυπάσαι, όταν γοητεύεσαι, όταν απογοητεύεσαι, όταν πονάς, θα δει πρώτα τις εκφράσεις σου κι όχι πρώτα τον κώλο σου.

Ο ερωτευμένος άντρας θα θέλει να σε γνωρίσει στον κύκλο του, στις παρέες του, στους φίλους του, στους δικούς του ανθρώπους και θα δείχνει περηφάνια για εσένα, δεν θα σε τρέχει στις ερημίες, στα απόκρυφα μπαράκια, και στο σπίτι του, αν ζει μόνος του, δεν θα σε κρύβει, θα σε βγάζει στο φως.

Ο άντρας που σε έχει ερωτευτεί, θα κάνει σαν μικρό παιδί όταν είναι μαζί σου, θα σου μιλάει για τις νίκες του, θα ντύνεται ωραία, θα φοράει το καλύτερο του άρωμα, θα φτιάχνει τα μαλλιά του, θα προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει με κάθε τρόπο για να του αρέσεις. Δεν θα σου έρχεται σαν λέτσος, δεν θα μένει σιωπηλός, δεν θα σου επιτρέπει να τον λυπηθείς, θα προσπαθεί και θα προκαλεί τον θαυμασμό σου.

Ο άντρας που είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου θα θέλει να είναι συνέχεια δίπλα σου, θα ψάχνει τρόπους κι αφορμές για να σε δει, θα διεκδικεί την παρουσία σου, θα θέλει να κερδίσει το κάθε δευτερόλεπτο με εσένα. Θα του λες ότι πρέπει να φύγεις και θα κατσουφιάζει, θα σε αγκαλιάζει σφιχτά, για σου δείξει ότι δεν θέλει να του φύγεις, θα σε φιλάει μέχρι την πόρτα. Θα αφήνει την αγαπημένη του ομάδα του για να έρθει σε εσένα, θα κόβει χρόνο από τους άλλους για να στον δώσει. Θα σε έχει προτεραιότητα κι όχι καβάντζα.

Ο άντρας που είναι ερωτευμένος μαζί σου θα είναι προστατευτικός, θα σε φροντίζει, θα σε ρωτάει πως νιώθεις, κι όταν δεν νιώθεις καλά, θα κάνει τα πάντα για να το αλλάξει, θα γίνεται αστείος για να σε δει χαρούμενη, να σε δει να γελάς. Θα σε ρωτάει αν έφαγες, αν κοιμήθηκες, αν νιώθεις κουρασμένη, αν κρυώνεις. Θα είναι η ομπρέλα σου, η ασπίδα σου, ο φύλακας σου, η ασφάλεια σου, η προστασία σου.

Ο ερωτευμένος άντρας όταν θα σου μιλάει, η φωνή του θα χαμηλώνει, θα γίνεται γλυκιά, θα είναι ήρεμη. Θα μιλάει αλλιώς όταν μιλάει στο τηλέφωνο, όταν τα λέει με τους κολλητούς του, όταν μιλάει με την δουλειά του κι αλλιώς όταν μιλάει σε εσένα.

Ο άντρας που σε έχει ερωτευτεί θα είναι πρόθυμος να βγει από την ζώνη της ασφάλειας του, από την βολή του. Θα είναι πρόθυμος να ξεβολευτεί, να αναλάβει ευθύνες, να μπει μπροστά. Θα αλλάξει την ρουτίνα του για εσένα. Θα κάνει χώρο στο κρεβάτι του, στην ντουλάπα του, στα συρτάρια του για να χωράς κι εσύ σε αυτά. Θα αλλάξει τις πάγιες συνήθειες του, θα ξυπνήσει πιο νωρίς, θα κοιμηθεί αργότερα, θα σε περιμένει να φάει μαζί σου. Θα σου δώσει το κλειδί από το σπίτι του και το ελεύθερο να πηγαίνεις όποτε θέλεις εκεί. Θα έχει το κινητό του μπροστά σου, τον υπολογιστή του ανοιχτό και δεν θα σου κρύβει πράγματα.

Ο άντρας που είναι ερωτευμένος, σε θέλει συνεχεία, δεν σε χορταίνει, δεν του φτάνεις όσο και να σε έχει. Θέλει να δει τον οργασμό σου, να νοιώσει το τελείωμα σου, να ακούσει τις άνασσες σου, να σε δει να τρελαίνεσαι, να τρέμεις μπροστά του από ηδονή κι από πόθο για αυτόν. Θέλει να σε ικανοποιεί ερωτικά με κάθε τρόπο, κι αυτός είναι ο δικός του οργασμός, το να χορταίνεις εσύ, κι αυτός να είναι πάντα αχόρταγος για σένα.

Να ανακεφαλαιώσουμε λίγο;

Ο ερωτευμένος άντρας, σε κοιτάζει στο πρόσωπο και στα μάτια.
Σε γνωρίζει στον κύκλο του.
Προσπαθεί να του αρέσεις, να σε εντυπωσιάσει όμορφα.
Θέλει να είναι συνέχεια δίπλα σου.
Είναι προστατευτικός.
Η φωνή χαμηλώνει και του γλυκαίνει όταν σου μιλάει.
Είναι πρόθυμος να βγει από την ζώνη της ασφάλειας του.
Σε θέλει πολύ, δεν του φτάνεις όσο και να σε έχει, ερωτικά είναι αχόρταγος μαζί σου.

Το ΄χουμε κορίτσια;

 Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος