Όσο εσύ καμάρωνες, για τον “τέλειο” γάμο σου..


Καμαρωτές με τη μύτη σας ψηλά. Σύζυγος του τάδε προσφωνήστε! Όλο περηφάνια για τον ομορφάντρα που επιλέξατε.

Από το διπλανό τραπέζι ακούγονται κολακευτικά σχόλια.» Το πιο όμορφο ζευγάρι». Και όντως ταιριαστοί και όμορφοι θα μπορούσατε να χαρακτηρίζεστε ως ζηλευτούς ή το τέλειο ζευγάρι.

Η αύρα σας εκπέμπει σιγουριά και έπαρση για την χρυσή επιλογή σας. Το βλέμμα σας περιφρονητικό για κάποιες χωρισμένες που στα μάτια σας απέτυχαν στους γάμους τους, μα πιστέψτε με, όχι και στη ζωή τους.

Αχ, που να ξέρες καημένη μου πως σε αυτή τη χωρισμένη, που σηκώνει μόνη της το βάρος της οικογένειας της χωρίς αυτό να αποκλείει το να είναι ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη, ο άντρας σου δε χάνει ευκαιρία να της την πέσει. 

Που όχι μόνο ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα, αλλά επιμένει κιόλας θεωρώντας τη βολική περίπτωση και νομίζοντας πως είναι ευάλωτη πως θα την έχει στο κρεβάτι «της» (όχι στο δικό «του» γιατί τυχαίνει να είναι το δικό «σας»). 

Που να ξέρες πως προτείνει τριήμερα που θα λείπει με τη δουλειά να πάρει μαζί του την «εύκολη» στο μυαλό του παρέα, όταν εσύ θα μείνεις πίσω με τη μανούλα σου να φυλάς τα παιδιά.

Αχ και να ήξερες, πως ο κανακάρης σου και ο στυλοβάτης του σπιτιού σου, δε χάνει ευκαιρία για σχόλια στα σόσιαλ αλλά και για προκλητικά μηνύματα για το πόσο διεγερμένος είναι αφού τη συνάντησε έξω τυχαία.

Που να ξέρες πως όταν εσύ απέβαλες, ήσουν έγκυος εκείνος πρότεινε βόλτες με το γρήγορο αμάξι του και κρυφές συναντήσεις σε πάρκινγκ ή σε γειτονικά παραθαλάσσια μέρη.

Που να ξέρες πως αντί να σε ζηλεύει αυτή η χωρισμένη, που κοιτάς σχεδόν με οίκτο, όταν σε βλέπει μέσα της σε λυπάται και στεναχωριέται κιόλας που είσαι τόσο «χάπατο». Εκτός και αν το γνωρίζεις και απλά βολεύεσαι με το ρευστό που μπαίνει στο σπίτι ή εκτός και αν λειτουργείς και συ κατά τον ίδιο τρόπο. Εκεί αλλάζει.

Εν πάση περίπτωση, τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις και σε αυτές είστε τυχερές βρήκαν τείχος περηφάνιας οι αντρούληδες σας και δε σας τα φόρεσαν διότι όχι αυτοί μείναν πιστοί σε εσάς αλλά γιατί κάποιες χωρισμένες δεν ενδίδουν σε «γλίτσες» άντρες όπως οι δικοί σας. Που μπορεί δίπλα σας λαμπάδες να στέκονται αλλά με άλλες ανάβουν αντί για σας, το στεφάνι τους.

Όμως υπάρχουν και άλλες χωρισμένες και ελεύθερες που είτε κάνουν το κέφι τους συνειδητοποιημένα είτε πέφτουν θύματα στο φλερτ και σε ψεύτικα πολυφορεμένα λόγια, πως η σχέση σας έχει βαλτώσει και πως κοιμάστε χώρια χρόνια τώρα. Και ναι αυτές πλαγιάζουν με τους άντρες σας.

Όπως και να ‘χει αν το ανακαλύψετε ποτέ, αποποιηθείτε των ευθυνών σας και των επιλογών σας και χαρακτηρίστε τες ως συνηθίζεται ως τσούλες που σας κατέστρεψαν το σπίτι! Ως είθισται δηλαδή γιατί οι άντρες σας οι αθώοι πιάστηκαν στα δίχτυα τους.

Όμως έως τότε κορίτσια: Χαμηλώσετε τη μυτούλα γιατί όσο ψηλά και να την έχετε από την όσφρηση της απιστίας πάσχετε!


 Γράφει η Βίκυ Πλευρίτη