Ποιες γυναίκες πρέπει πλέον να αρχίσεις να αποφεύγεις

 


Δίπλα στη ζάχαρη, τις βρομιές και το τσιγάρο που έχεις βάλει σκοπό να κόψεις «από αύριο», κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου που ίσως αποβεί εξίσου, αν όχι πιο χρήσιμο (και πιο εφικτό από τα προηγούμενα): Απομάκρυνε από δίπλα σου τις γυναίκες εκείνες που δεν σε πάνε μπροστά με τίποτα, αλλά επιμένεις ν' ασχολείσαι. Όλο και σε κάποια κατηγορία από τις παρακάτω θα εντοπίσεις τη δική σου περιπτωσάρα:

Αυτή που έρχεται και φεύγει

Στην αρχή είχε πλάκα και ήταν πολύ γαμάτο αυτό το «ελεύθερη σχέση» που ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε. Βλεπόσασταν μια στο τόσο, κάνατε ό,τι κάνατε και φτου κι απ' την αρχή. Κάποια στιγμή εσύ της πρότεινες να το «δείτε αλλιώς», εκείνη δεν ήθελε τη σχέση σου και όλα συνεχίστηκαν όπως ξεκίνησαν: μηνύματα απαντημένα «όποτε», μέρες που δεν έχεις ιδέα τι κάνει και με ποιον είναι και γενικώς φουλ χαλαρότητα, όπως κάνουν οι άνθρωποι που δεν θέλουν δεσμεύσεις, αλλά όχι εσύ, γιατί πλέον δεν είσαι ένας από αυτούς. Επειδή λοιπόν μαζί της τέτοιο σενάριο δεν θα παίξει, ασ'τη να φύγει και να πάει στο καλό γιατί δεν λέει να περάσεις ολόκληρη χρονιά με μια καψούρα σαν κι αυτή.

Αυτή που έχεις, αλλά δεν θες

Είστε μαζί κάτι χρονάκια, την έχεις συνηθίσει πιο πολύ κι από τον καφέ το πρωί, την αγαπάς μεν, αλλά (πολλές) στιγμές πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται «τι σκατά κάνω εγώ εδώ πέρα;» και ουφ, να πνίγεται. Παράλληλα, το μάτι σου παίζει σαν τρελό, οπουδήποτε αλλού εκτός από πάνω της και γενικώς δε βλέπεις μέλλον. Αλλά «την αγαπάς ρε γαμώτο». Κι εμείς σε αγαπάμε, γι' αυτό καλύτερα να σε χωρίσουμε γιατί δεν είσαι και πολύ ευτυχισμένος, τι λες;

Αυτές από το Tinder

Γενικώς τα σεΧο-applications κάνουν δουλίτσα, αρκεί να μην υποκαθιστούν εντελώς τον κλασικό τρόπο που οι άνδρες την πέφτουν στα κορίτσια αιώνες τώρα: Μιλώντας τους face to face. Βάλ' τα λίγο κάτω και σκέψου αν έχεις εγκλωβιστεί πίσω από μια οθόνη ρίχνοντας άδεια (aka “like”) για να πιάσεις γεμάτα. Κι αν η ερωτική σου ζωή πλέον είναι αυτό, τότε κλείσ'την οθόνη, πέτα τή, απομάκρυνέ τή και βγες λίγο έξω να γνωρίσεις αληθινούς ανθρώπους με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αλλά όχι μέσω μιας εφαρμογής που σου βγάζει πόσο κοντά σε χιλιόμετρα είσαι με τη φωτοσοπαρισμένη profile που μόλις «τσίμπησες».

Αυτή που σε μειώνει

Όποια κι αν είναι, αρκεί να σε κάνει να αισθάνεσαι «σκουπίδι»: φίλη, αδερφή, σύζυγος, η μάνα σου η ίδια. Απομάκρυνέ εκείνη και την τοξικότητά της όσο είναι δυνατόν.

Αυτή που δε σε βλέπει σοβαρά


Ενώ εσύ τη βλέπεις. Τι θες; Άλλον ένα χαμένο χρόνο;

Αυτή την «παράνομη»

Είναι η συνάδελφος, η νυν κάποιου άλλου, η πρώην σου, μια παντρεμένη μεγαλύτερή σου, η οποιαδήποτε με την οποία τραβιέσαι κρυφά είτε είσαι, είτε δεν είσαι σε σχέση. Δε βαρέθηκες ν' αγχώνεσαι μήπως σας κάνουν τσακωτούς ή να πονοκεφαλιάζεις από τύψεις ρε άνθρωπε; Τα παράνομα είναι γλυκά, συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών, αλλά δεν είναι για χόρταση. Αν δε μπορείς να τη βγάλεις από τη ζωή σου με τίποτα, βάλε την κανονικά κι ό,τι γίνει. Αλλιώς σταμάτα το και νιώσε πλέον ότι δεν είσαι πρωταγωνιστής σε σίριαλ.

Αυτή που είναι απαράδεκτη στο κρεβάτι

Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αν η σύντροφός σου δεν είναι ιδιαίτερα θερμή στο κρεβάτι αλλά: Αν δεν θέλει ποτέ, αν όποτε κάνετε σ.ξ αισθάνεσαι ότι ερωτοτροπείς πάνω σε σακούλα με παγάκια, αν ενώ της το λες (ευγενικά ε;) εκείνη δεν αλλάζει με τίποτα και σε «τρώει» όλο αυτό (πόσο φυσιολογικό), εξήγησέ της ότι είσαι άνθρωπος, έχεις ανάγκες και guts που δε σου επιτρέπουν να της τα φορέσεις πέντε πέντε (τα κέρατα), που εδώ που τα λέμε τα ζητάει ο οργανισμός της. Αν θέλει, μπορείτε να μείνετε φιλαράκια και να πηγαίνετε για τάβλι.


ΠΗΓΗ