Τα σημάδια ότι το άτομο που θέλεις είναι ήδη αλλού

 


Έχεις γνωρίσει έναν άνθρωπο και περνάτε πολύ όμορφα αλλά κάτι μέσα σου σου λέει πως κάτι δεν πάει καλά. Ειδικά στην περίπτωση που δεν έχετε κοινούς γνωστούς ώστε να πάρεις περισσότερες πληροφορίες μέσω εκείνων, μπορεί να μπεις σε μεγάλους προβληματισμούς. Ένα πολύ σύνηθες -δυστυχώς- φαινόμενο είναι ο άνθρωπος αυτός να είναι ήδη αλλού και να σου το κρύβει. Για αυτό διάβασε τα παρακάτω σημάδια και άρχισε να βάζεις τικ ώστε να ανακαλύψεις αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο.


Κρύβει πάντοτε το κινητό του από εσένα

Το πιθανότερο είναι πως υπάρχει κάτι που δεν θέλει να δεις. Δεν λέμε ότι θα έπρεπε να τσεκάρεις το κινητό του άλλου και να έχεις τους κωδικούς. Λέμε ότι αν κάθετε δίπλα σου και έχει το κινητό στο χέρι αλλά σου κρύβει την οθόνη, κάτι τρέχει. Ανάλογα με το πόσο καιρό βγαίνετε και το τι είδους σχέση έχετε, θα μπορούσες ίσως να χρησιμοποιήσεις λίγη αδιακρισία και να ρωτήσεις τι συμβαίνει. Το πιθανότερο είναι πως και πάλι θα ακούσεις μία δικαιολογία αλλά τουλάχιστον θα τον φέρεις προ των ευθυνών του.


Συχνά ακυρώνει τα ραντεβού σας τελευταία στιγμή


Μία φορά μπορεί κάτι να έτυχε, δεύτερη πράγματι κάτι να συνέβη αλλά από εκεί και πέρα μάλλον υπάρχει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Μπορεί να είναι ακόμα και ένας γάμος με παιδί -γιατί πολλά έχουν δει τα ματάκια μας-. Ότι και να συμβαίνει το θέμα είναι ότι δεν είσαι προτεραιότητα. Μήπως να πας λοιπόν να βρεις έναν άνθρωπο που θα σου προσφέρει όλα όσα αξίζεις;


Δεν σε έχει καλέσει ποτέ σπίτι του

Εδώ πράγματι μπορεί να παίζει κάποιος γάμος από πίσω. Μπορεί στην αρχή να μη σου φανεί ύποπτο, αλλά αν βγαίνετε καιρό τότε σίγουρα θέλεις και εσύ να δεις τον προσωπικό του χώρο. Αν λοιπόν σε κρατάει έξω από αυτόν επίτηδες, σίγουρα κάτι συμβαίνει.


Δεν έχεις γνωρίσει κανέναν φίλο του

Μπορεί να σου τους έχει αναφέρει αλλά ποτέ δεν μίλησε για μία συνάντηση για να τους γνωρίσεις. Μήπως λοιπόν φοβάται ότι η σχέση σας μπορεί να μαθευτεί; Δεν μπορείς βέβαια να απαιτήσεις να τους γνωρίσεις αλλά θα μπορούσες να του γνωρίσεις τη δική σου παρέα και μετά να προτείνεις να βγείτε και με τη δική του.


Δεν είναι διαθέσιμος όλες τις ώρες

Ειδικά το βράδυ που έχει τελειώσει από τη δουλειά και ξέρεις πως έχει πάει σπίτι δεν σου σηκώνει τα τηλέφωνα και αργεί να απαντήσει στα μηνύματα ή δεν απαντάει καθόλου. Κάπου εδώ θα πρέπει να κρούσουν τα καμπανάκια κινδύνου, διότι μάλλον έχει κάτι πιο σημαντικό να κάνει και πιθανόν να είναι ήδη αλλού.


Χρησιμοποιεί ψεύτικα προφίλ στα social media ή δεν έχει καθόλου

Παρότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι πράγματι κατά των social media, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, στην εν λόγω περίπτωση να υπάρχει άλλος λόγος. Αν συνδυάσεις την αποφυγή των κοινωνικών δικτύων με άλλες καταστάσεις -όπως οι παραπάνω- τότε καλό θα είναι να αρχίσουν να σου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά.


ΠΗΓΗ